Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva. Trebuie să o rosteşti în ajunul sărbătorii

rugăciune sfânta parascheva
oamenii se roagă pentru a fi sănătoși

Dacă vrei să scapi de problemele pe care le ai, trebuie să rostești această rugăciune a Sfintei Parascheva chiar în ajunul zilei în care ortodocșii o prăznuiesc.

Sfânta Cuvioasă Parascheva se spune că este ocrotitoarea celor grav bolnavi, dar și a celor care nu își pot găsi liniștea sufletească.

În fiecare an, pe 14 octombrie, la moaștele Sfintei Parascheva din Iași vin mii de credincioși pentru a se ruga. În ajungul sărbătorii, oamenii rostesc cea mai puternică rugăciune a Sfintei, cea care, spun ei, îi scapă de toate necazurile.

Cea mai puternică rugăciune a Cuvioasei Parascheva

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfricoșătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu nesocotință le săvârșim.

carte de rugăciuni
e bine să ai în casă o carte de rugăciuni[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Noi suntem păcătoși, netrebnici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga milostivirea prin sârguința cea de toate zilele, dăruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

lumânări aprinse
lumânările simbolizează viața eternă[Sursa foto: PixaBay]

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre   Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată rautatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor,

ca din adâncul inimilor, cu bucurie s slăvim preasfânt numele Tău în veci. Amin”.

Proteste împotriva restricțiilor la Sfânta Parascheva

Vineri, 9 octombrie 2020, aproximativ 300 de oameni s-au adunat în fața Catedralei Metropolitane din Iași, pentru a protesta împotriva măsurilor pe care autoritățile vor să le impună pe durata pelerinajului la Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Deși Iașul se află pe locul 2 la numărul de infectări cu Coronavirus, în timpul protestului de vineri după-amiază, mulți credincioși nu purtau masca de protecție.

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit:

Este interzis accesul în Catedrală până pe 15 octombrie, pentru persoanele care nu au domiciliul în Iași. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Acoperământul Maicii Domnului, mare sărbătoare pentru creştini! De ce se sărbătoreşte pe 1 octombrie?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies