Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate! Cum sa te rogi ca sa vindeci dureri crunte!

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate! Cum sa te rogi ca sa vindeci dureri crunte!
Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate! Cum sa te rogi ca sa vindeci dureri crunte!

Despre forta rugaciunii s-au convins si oamenii de stiinta, iar rezultatele studiilor au fost, de-a dreptul spectaculoase.

 

“O rugaciune este un remediu puternic”, spunea Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. t“Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, ea repara si structura grav afectata a constiintei.”
Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne raman infipte in minte.
In timpul rugaciunii, insa, grijile se muta pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibila atat vindecarea psihica si morala cat si cea fizica, spun oamenii de stiinta.
Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli:
Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile stiute si nestiute de noi.
Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite. Amin!
Sursa

“O rugaciune este un remediu puternic”, spunea Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg.

t“Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, ea repara si structura grav afectata a constiintei.”

Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne raman infipte in minte. In timpul rugaciunii, insa, grijile se muta pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibila atat vindecarea psihica si morala cat si cea fizica, spun oamenii de stiinta.


Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli:

Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc.
Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite. Amin!

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies