Cea mai rapida reteta de negresa! E gata in 30 de minute!

Cea mai rapida reteta de negresa! E gata in 30 de minute!
Cea mai rapida reteta de negresa! E gata in 30 de minute!

Negresa in sine e deja o prajitura usoara, insa cu reteta asta, e la cuptor in 10 minute, fara sa folosesti mixerul!

 

INGREDIENTE
4 oua
100 g ciocolata cu lapte
120 g faina
50-80 g zahar (dupa gust)
esenta vanilie
1 lingurita praf de copt
2 linguri de unt
3 linguri cacao
MOD DE PREPARARE:
Bate ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce capata volum.
Topeste ciocolata cu cele 2 linguri de unt la microunde, amestecand la fiecare 30 de secunde, pentru a asigura o topire uniforma.
Adauga ciocolata topita peste ouale batute si amesteca, apoi incorporeaza cacaua, praful de copt si faina folosind o spatula, cu miscari de jos in sus.
Aluatul trebuie sa aiba consistenta similara cu cea de pandispan, dar putin mai lichida, prin urmare adauga faina treptat, pana obtii exact consistenta descrisa.
Toarna aluatul intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si da-o la cuptorul preincalzit la 180 grade sau la foc mediu pentru 20-25 de minute, pana ce marginile incep sa se desprinda, iar negresa trece testul scobitorii.
Serveste prajitura dupa ce se raceste.
Sursa: RetetePractice.ro

INGREDIENTE

4 oua
100 g ciocolata cu lapte
120 g faina
50-80 g zahar (dupa gust)
esenta vanilie
1 lingurita praf de copt
2 linguri de unt
3 linguri cacao

MOD

DE PREPARARE:

Bate ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce capata volum.

Topeste ciocolata cu cele 2 linguri de unt la microunde, amestecand la fiecare 30 de secunde, pentru a asigura o topire uniforma.

Adauga ciocolata topita peste ouale batute si amesteca, apoi incorporeaza cacaua, praful de copt si faina folosind o spatula, cu miscari de jos in sus.

Aluatul trebuie sa aiba consistenta similara cu cea de pandispan, dar putin mai lichida, prin urmare adauga faina treptat, pana obtii exact consistenta descrisa.Toarna
aluatul intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si da-o la cuptorul preincalzit la 180 grade sau la foc mediu pentru 20-25 de minute, pana ce marginile incep sa se desprinda, iar negresa trece testul scobitorii.Serveste prajitura dupa ce se raceste.

Sursa: RetetePractice.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies