Cea mai scumpă geanta aflată în posesia unei românce este deținută de Brenda Patea, iubita unui tenisman celebru! Cum arată poșetuța

Cea mai scumpă geanta aflată în posesia unei românce este deținută de Brenda Patea, iubita unui tenisman celebru! Cum arată poșetuța
Cea mai scumpă geanta aflată în posesia unei românce este deținută de Brenda Patea, iubita unui tenisman celebru! Cum arată poșetuța

Relația dintre Brenda Patea, un fotomodel de origine română, și tenismanul Alexander Zverev, locul 7 ATP, etse deja de notorietate, frumoasa șatenă fiind răsfățata presei internaționale.

Mai mult decât atât, Brenda Patea se poate lăuda acum cu o gentuță care ar face să se înverzească de invidie mai tpate modelele de la noi, ea fiind deținătoarea celui mai recent model de poșetuță al unei mărci celebre.

Citeste si: Vedetele tenisiului mondial, distracție fără margini, la Belgrad! Ce a făcut Novak Djokovic și cea mai sexy iubită, o româncă, din lumea tenisului

De curând, pe contul ei de socializare, Brenda Patea, iubita lui Alexander Zverev, -a lăsat fotografiată în Monaco.Iar în principatul miliardarilor, senzuala româncă s-a prezentat ”corespunzător”, purtând o geantă care costă cât veniturile medii ale unei familii. Mai exact, spun sursele noastre, gentuța, ultimul model al unei firme celebre, costă nu mai puțin de 9.000 de euro, fiind un model clasic tweed, finisat cu inserție de ruthenium, un material extrem de scump și de rar.

Mai mult decât atât, spun sursele noastre din micul, dar bogatul, principat Alexander Zverev și Brenda Patea petrec ca niște adevărați milionari, timpul zilei fiind dedicat cumpărăturilor, iar serile unor petreceri de superlux pe iahturile de acolo, cei doi profitând la maximum de pauza competițională cauzată de pandemia de coronavirus și plănuindu-și, probabil  viitorul împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

Brenda Patea, secretul succesului lui Alexander Zverev

”Nu am ajuns niciodată dincolo de sferturi de finală”, spunea Alexander Zverev înainte de Australian Open 2020. Doar că, având-o în tribune pe Brenda Patea, el a reușit performanța să îl învingă pe Nadal și să se califice în semifinale, românaca fiind una dintre cele mai înfocate susținătoare ale iubitului ei, zâmbetele ei încurajându-l, probabil, mai mult decât toate aplauzele arenei.

E adevărat, Brenda patea ar putea face orice bărbat să viseze la zâmbetul ei, românca fiind una dintre cele mai senzuale fotomodele ale Germaniei.

 

Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut la Paris

Brenda Patea, care este cu patru ani mai vârstnică decât Alexander Zverev, a participat la al 12-lea sezon din ”Next Top Model”, ediţia de Germania și acolo a dezvăluit că tatăl ei este născut în România și a emigrat, pe când era tânăr în Germania, unde a cunoscut-o și s-a căsătorit cu mama ei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: O româncă este secretul din spatele succesului vedetei tenisului mondial! Cu cine se iubește Alexander Zverev

Stabiliți în Germania, Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut, anul trecut, în noiembrie, culmea, la Paris, în timpul turneului de tenis din capitala Franţei. Cei doi au devenit imediat de nedespărțit, iar Alexander Zverev și Brenda Patea au mers împreună la Turneul Campionilor, de la Londra. Ulterior, au plecat într-o vacanţă în Mexic, iar Brena Patea a putul pe plajele de acolo să își expună corpul perfect în toată frumusețea lui.

Și, cu siguranță, Alexander Zverev a fost impresionat de ceea ce a văzut, cu atât mai mult cu cât, din postările pe pe conturile ei de socializare, se poate observa că Brenda Patea nu este deloc inhibată.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies