Vrei sa le pregatesti musafirilor tai un desert rapid si gustos? Iti recomandam niste cornulete delicioase, care se pregatesc in cateva minute.
Ingrediente
520 g faina
1 plic drojdie uscata
190 g unt
1 ou
1 plic
3 linguri de zahar
3 linguri de smantana
dulceata sau rahat
Mod de preparare
Combina faina cu drojdia uscata, cu zaharul vanilat, untul, zaharul si smantana. Amesteca-le bine, pana cand obtii un aluat omogen si elastic. Lasa-l apoi la dospit pentru 30 de minute. Imparte-l in patru si intinde-l in forme rotunde.
Taie aluatul intins in forma de triunghiuri si umple-le pe fiecare cu dulceata sau rahat si impatureste-le. Asaza cornuletele obtinute intr-o tava de copt tapetata cu hartie sau faina si lasa-le la cuptor pentru 20-30 de minute.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro