Fragede, aromate si foarte gustoase, mancate proaspete sau chiar calde, sunt delicioase.
INGREDIENTE
400 g untura
400 ml lapte
400 g faina
350 g telemea de vaca rasa
1 cub de drojdie
2 oua
100 g cascaval
chimen
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
1.
2. Amesteca toate ingredientele, inclusiv laptele, intr-un castron incapator si apoi framanta pana ce aluatul devine nelipicios. Daca e necesar, mai adauga faina.
3. Intinde 1/4 din cantitatea de aluat pe blatul de lucru presarat cu faina. Foaia trebuie sa aiba grosime de ~0.5 cm si latime de 15-20 cm.
4. Decupeaza marginile, incat sa formezi un dreptunghi perfect, iar excesul pune-l in castron pentru a-l folosi la foaia urmatoare.
Citeste continuarea aici.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro