Acest tort este atat de usor de facut, incat si incepatoarele il pot face imediat. E gata in 30 de minute.
Ingrediente
225g unt moale
225g zahar pudra
200g faina cu factor de crestere
25g pudra de cacao
1 lingurita praf de copt
1 lingurita extract de vanilie
4 oua mari, batute
2 linguri de lapte
Pentru crema
200g de smantana pentru frisca
2 linguri de zahar pudra
2 linguri de pudra de cacao
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 190 de grade. Pune toate ingredientele pentru blat intr-un vas mare si amesteca pana cand se combina. Imparte aluatul in doua tavi coace timp de 20 de minute.
2. Pentru umplutura, bate smantana cu zaharul pana cand obtii o frisca, apoi incorporeaza pudra de cacao.
3. Dupa ce s-au racit blaturile, uneste-le cu ajutorul cremei.
sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro