Pentru aceasta reteta simpla ai nevoie de doar cateva ingrediente.
Ingrediente:
1 pachet margarina, faina cu praf de copt, sare, zahar pudra, nuci sau rahat pentru umplutura.
Daca folosim faina obisnuita, trebuie sa adaugam 1 praf de copt stins cu o lingura cu zeama de lamaie.
Instructiuni:
1) Amestecam margarina cu un varf de sare si adaugam treptat faina cernuta, pana obtinem un aluat tare si omogen.
2) Intindem o foaie nu prea groasa, pe care o taiem in patrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucata de aluat, punem nuca pisata amestecata cu zahar pudra sau o bucata mica de rahat, apoi rulam aluatul, pentru a forma cornuletele. In nuca putem pune si praf de scortisoara.
3) Asezam cornuletele intr-o tava unsa si tapetata cu faina, sau cu hartie pentru copt.
4) Le coacem la un foc potrivit.
5) Dupa ce s-au copt, fierbinti trebuie sa le tavalim in zahar pudra.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro