Cea mai tânără milionară din lume și afacerea ei

Cea mai tânără milionară din lume și afacerea ei
Cea mai tânără milionară din lume și afacerea ei

Cea mai tânără milionară din lume și afacerea ei

Kylie Jenner este cea mai tânără membră a familiei Kardashian-Jenner care realizează un celebru reality show de televiziune. Kyle a devenit cea mai tânără milionară în dolari la doar 21 de ani. 

Tânăra a crescut în lumina reflectoarelor, filmând Keeping Up with the Kardashians și este obișnuită cu lumina reflectoarelor. De curând revista Forbes a inclus-o în topul milionarilor, devenind cea mai tânără persoană din lume care are acces în acest club select.

 Mark Zuckerber, fondatorul rețelei de socializare Facebook, a devenit milionar când avea 23 de ani, cu doi ani mai mult decât Kylie Jenner. 

”Nu am avut nicio așteptare. Nu îmi imaginam nimic despre viitorul meu, dar tot ce se întâmplă acum mă face să mă simt cu adevărat bine”, a declarat pentru Forbes tânăra milionară. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Kylie Jenner a făcut avere investind în industria de cosmetice, așa că vezi aici în ce să investești în 2019 ca să ai și tu șansa de a începe un business profitabil. Afacerea, Kyle Cosmetics, o conduce împreună cu mama ei, Kris. Numai în 2018 a avut vânzări de peste 360 milioane de dolari. 

Modul în care își gestionează Kylie afacerea este cu totul surprinzător.

Aproape toate vânzările sunt realizate din conturile sale de social media. Are 128 de milioane de urmăritori pe Instagram, 75% dintre ei fiind adolescenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani. De asemenea, contul de Snapchat este unul dintre cele mai urmărite din lume, iar pe Tweeter este urmărită de 26,7 milioane de oameni. Succesul virtual este obositor chiar și pentru ea, care de curând a scris pe tweeter că nu mai poate. 

Strategia de vânzare este simplă: pune un produs pe rețelele de socializare și anunță că este în ediție limitată. Atunci se declanșează isteria și tinerii cumpără de frică să nu rămână în afara modei. De exemplu, a vândut într-un singur minut toată producția unui kit de ruj și creion de buze. ”Social media este o platformă grozavă. Așa pot să am acces foarte ușor la fanii și clienții mei”, a declarat Jenner. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kylie a creat afacerea în 2015 și are doar 7 angajați full-time.

Restul activităților sunt realizate de colaboratori. Ideile sunt ale tinerei, dar produsele sunt realizate de  Seed Beauty, un producător de machiaje care mai lucrează și pentru KKW Beauty, condusă de Kim Kardashian West. Nici produsele nu sunt vândute direct de Kyle, ci de un magazin online canadian. De partea de managment, resurse umane și financiară se ocupă mama fetei, Kris Jenner, care îi este și manager. Ea se ocupă de afacerile tuturor copiilor ei, în schimbul a 10% din profit. 

Înainte de a avea afacerea, Kyle a cochetat cu modelingul, dar și-a dar repede seama că nu asta este ceea ce vrea să facă. Atunci a ajuns la concluzia că trebuie să se folosească de tot ce are ea mai frumos și anume buzele. Așa au apărut rujurile care au făcut-o milionară. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies