„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su.” Elena Merișoreanu a vorbit despre intervențiile estetice ale Biancăi Drăgușanu

„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su.” Elena Merișoreanu a vorbit despre intervențiile estetice ale Biancăi Drăgușanu
„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su.” Elena Merișoreanu a vorbit despre intervențiile estetice ale Biancăi Drăgușanu

Elena Merișoreanu, cântăreața de muzică populară în vârstă de 76 de ani, una dintre cele mai apreciate figuri din lumea folclorului, și-a exprimat deschis opinia cu privire la operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu.

În cadrul unui interviu, a dezvăluit ce părere are despre intervențiile estetice la care a apelat Bianca Drăgușanu.

Citește și: „E mai bine să fiu mai discretă ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri.” Bianca Drăgușanu, schimbare radicală în viața sa! Ce decizie a luat diva, în urmă cu puțin timp

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu, Danei Roba, la câteva zile, după ce aceasta a ieșit din spital. Vedeta a fost profund emoționată

Elena Merișoreanu a vorbit despre intervențiile estetice ale Biancăi Drăgușanu

Elena Merișoreanu reprezintă o figură emblematică în lumea muzicii folclorice din România și a demonstrat durabilitatea sa în industria artistică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Cântăreața de talie mare a recunoscut în trecut că a optat pentru ajustări minore ale feței prin intermediul intervențiilor estetice.

De asemenea, Elena Merișoreanu și-a exprimat admirarea pentru frumusețea naturală a Biancăi Drăgușanu, susținând că aceasta a fost întotdeauna o femeie frumoasă, chiar înainte de operațiile care au schimbat aspectul său.

Elena Merișoreanu are o admirație sinceră pentru Bianca Drăgușanu,  în ciuda criticilor aduse acesteia pentru operațiile estetice la care a apelat. Merișoreanu crede că Drăgușanu a abordat cu măsură aceste modificări și a avut discernământ în evoluția sa.

„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. De ce? Pentru că fata se descurcă foarte bine și, chiar dacă a venit dintr-o zonă rurală, vorbește limbi străine și fata s-a emancipat. Mă bucur pentru ea, pentru că a știut ce să facă cu viața ei. Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su, era prieten cu cumnatul meu.

Ea arăta superb și atunci, când era acolo, arăta demențial. Cred că ea a știut ce trebuie să facă. Nu cred că a exagerat prea mult cu nimic. Eu cred că ceea ce a făcut e foarte bine”, a declarat Elena Merișoreanu, conform viva.

Ce intervenții estetice și-a făcut Bianca Drăgușanu, recent

Bianca Drăgușanu este extrem de implicată în mediul virtual, unde se bucură de o uriașă comunitate de fani.

Această splendidă blondină nu ezită să împărtășească în mod regulat diverse aspecte din viața ei, inclusiv experiența sa când a vizitat specialistul estetic pentru proceduri de înfrumusețare cu botox și acid hialuronic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dragile mele nu știu ce program aveți voi astăzi, dar eu mă duc la medicul meu estetician. (…) Azi sunt dată doar cu autobronzant, nu am fond de ten pe față. Tenul meu arată binișor. Am de gând să îmi fac câteva îmbunătățiri la niște proceduri pe care le-am făcut în urmă cu mai mult timp. Mă duc pregătită, ca să nu fiu nevoită să mă demachiez la locul faptei.

Vă țin la curent cu ce proceduri urmează să îmi fac astăzi. (…) Deci sunt în cabinet la doamna doctor și tocmai a avut loc o preconsultație. Are foarte multe programări azi. Eu sunt strecurată printre ele. Nu sunt mulțumită de anumite chestii minore: pleoape inferioare, niște riduri, am înțeles că facem niște babybotox, iar aici am o umbră, care am înțeles că o să se corecteze”, a povestit Bianca Drăgușanu, acum ceva vreme, pe rețelele de socializare.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu se mai poate, este strigător la cer! Și tot noi plătim de ne sar buzunarele. Nu putem să spălăm copiii, nu putem să facem nimic.” Gabriela Cristea a avut o reacție neașteptată, chiar în mijlocul nopții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies