„Cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. A încercat să mă facă să renunț la copil. M-a jignit!” Vica Blochina, declarații controversate despre Victor Pițurcă

„Cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. A încercat să mă facă să renunț la copil. M-a jignit!”  Vica Blochina, declarații controversate despre Victor Pițurcă
„Cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. A încercat să mă facă să renunț la copil. M-a jignit!” Vica Blochina, declarații controversate despre Victor Pițurcă

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a aflat că a rămas însărcinată cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina este cunoscută ca fiind una dintre cele mai controversate amante din showbizul românesc. Blondina a trăit o poveste tumultuoasă de iubire cu fostul selecționer, Victor Pițurcă, în perioada în care acesta era căsătorit. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, iar în această perioadă, fosta balerină a adus pe lume un copil, Edan, care în prezent locuiește cu tatăl său.

Deși în momentul de față adolescentul are o relație bună cu tatăl său, la început, Victor Pițurcă nu a vrut ca acesta să devină tatăl copilului Vicăi Blochina, dată fiind situația complicată dintre cei doi.

În cadrul rubricii „ Femeia Deasupra ”, pe care Vica Blochina o difuzează pe canalul său de YouTube, blondina a povestit cum a fost pentru ea perioada în care a aflat că este însărcinată cu cel căruia îi era amantă.

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre momentul în care a rămas însărcinată

Citește și: „Ea e o altă bătrână care vorbește. Persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta” Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre momentul în care a rămas însărcinată
Vica Blochina și fiul său, Edan [Sursa foto: Facebook]

Recent, Vica Blochina a făcut o rubrică pe YouTube de filmulețe adresate femeilor în care blondina le oferă sfaturi de viață acestora. Într-unul dintre videoclipurile sale vedeta a abordat subiectul bărbaților care nu își asumă rolul de tată. Dată fiind experiența sa pe care a avut-o, Vica Blochina le-a povestit urmăritoarelor sale cum a decurs pentru ea momentul în care a aflat că va fi însărcinată.

 „ Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău.

Pentru mine el era totul. În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună.
La noi nu era o relație ascunsă.”,
a povestit Vica Blochina pe YouTube.  

Victor Pițurcă a încercat să o facă pe Vica Blochina să renunțe la sarcină

Citește și: „Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene!” Ce părere are Vica Blochina despre infidelitatea din relațiile de cuplu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre momentul în care a rămas însărcinată
Vica Blochina și fiul său, Edan [Sursa foto: Facebook]

Vizibil emoționantă, fosta balerină a mărturisit cu lacrimi în ochi că perioada sarcinii a fost cea mai grea perioadă din viața ei din cauza presiunile pe care fostul său iubit le-a făcut asupra sa pentru a renunța la sarcină. Chiar și așa, blondina nu s-a lăsat convinsă de amantul său și a dus sarcina la bun sfârșit, iar în momentul de față este o mamă extrem de mândră de copilul său.

El a încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil, să scap de copil. M-a jignit în toate felurile. După care mă lua cu frumosul, spunea că mă iubește foarte mult, dar decizia îmi aparținea mie. Cea mai grea și cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. Cum alte mame ar trebui să se bucure, pentru mine a fost cea mai urâtă perioadă pentru că persoana în care eu am avut cea mai mare încredere și am iubit-o foarte mult, efectiv a vrut să treacă prin relația asta ca rața prin apă. Nu l-a interesat absolut nimic, decât să scape. Pentru el efectiv a fost o povară .”, a mai povestit Vica Blochina.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit!” Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies