Un colon intoxicat are consecinte nefaste asupra organismului.
Fiind un antioxidant puternic, usturoiul este recomandat in prevenirea si tratarea mai multor boli, printre care si cancerul de colon. Trebuie sa adaugati usturoi pisat sau tocat in mancare, nu inainte de a-l lasa 15 minute la ”dospit”. Consumati 3-4 catei de usturoi zilnic. Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale.
Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale, dar si fitochimicale.
Cultivat inca din Egiptul antic, folosit de romani pentru prevenirea bolilor contagioase si intrat in bucataria autohtona ca un condiment, aceasta planta este incredibil de sanatoasa.
Sub forma de aliment pur, usturoiul este cel mai puternic antibiotic din lume. Germenii de raceala, gripa sau viroza nu au sanse de supravieturire in prezenta sucului sau. În acelasi timp, combate infectiile si degajeaza bronhiile, sinusurile si plamanii.
Usturoiul este bogat in germaniu si seleniu organic, contine "ajeola", o substanta ce dilueaza sangele, prevenind astfel formarea cheagurilor si are peste o suta de compusi ai sulfului. S-a descoperit ca usturoiul distruge streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria si inflamarea invelisului inimii.
Sursa
Fiind un antioxidant puternic, usturoiul este recomandat in prevenirea si tratarea mai multor boli, printre care si cancerul de colon.
Trebuie sa adaugati usturoi pisat sau tocat in mancare, nu inainte de a-l lasa 15 minute la ”dospit”. Consumati 3-4 catei de usturoi zilnic. Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale.
Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale, dar si fitochimicale. Cultivat inca din Egiptul antic, folosit de romani pentru prevenirea bolilor contagioase si intrat in bucataria autohtona ca un condiment, aceasta planta este incredibil de sanatoasa.
Sub forma de aliment pur, usturoiul este cel mai puternic antibiotic din lume. Germenii de raceala, gripa sau viroza nu au sanse de supravieturire in prezenta sucului sau. În acelasi timp, combate infectiile si degajeaza bronhiile, sinusurile si plamanii.
Usturoiul este bogat in germaniu si seleniu organic, contine "ajeola", o substanta ce dilueaza sangele, prevenind astfel formarea cheagurilor si are peste o suta de compusi ai sulfului.
S-a descoperit ca usturoiul distruge streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria si inflamarea invelisului inimii.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro