Stim ca iti place si tie ciocolata la nebunie, asa ca ne-am gandit sa iti prezentam o reteta delicioasa de prajitura.
Este atat de simplu de facut, incat o vei pregati in fiecare weekend pentru tine si prietenele tale.
Nu contine gluten, deci o puteti savura linistite.Iata de ce ingrediente ai nevoie:
- o cana de alune de padure prajite fara coaja
- 80 de grame de faina de cocos
- 120 de grame de cacao pudra
- patru oua
- 500 ml de lapte
- 100 de grame de margarina vegetala
- 2 lingurite de extract de vanilie
- un praf de sare de mare
- 250 ml de nectar de agave
Incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Arunca toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii o pasta groasa, dar fina.
Tapeteaza cu ulei sau margarina o forma de tarta de 23 de centimentri si pune amestecul.
Coace prajitura timp de 40-60 de minute, in functie de temperatura cuptorului.
Scoate prajitura si las-o sa se raceasca, apoi pune-o in frigider.
Consum-o cand ai pofta, cu frisa vegana, afine sau fulgi de cocos.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro