Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!

Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!
Cea mai usoara prajitura cu ciocolata si alune, fara gluten! Trebuie sa inveti sa o prepari!

Stim ca iti place si tie ciocolata la nebunie, asa ca ne-am gandit sa iti prezentam o reteta delicioasa de prajitura.

Este atat de simplu de facut, incat o vei pregati in fiecare weekend pentru tine si prietenele tale. Nu contine gluten, deci o puteti savura linistite.
Iata de ce ingrediente ai nevoie:
- o cana de alune de padure prajite fara coaja
- 80 de grame de faina de cocos
- 120 de grame de cacao pudra
- patru oua
- 500 ml de lapte
- 100 de grame
de margarina vegetala
- 2 lingurite de extract de vanilie
- un praf de sare de mare
- 250 ml de nectar de agave
Incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Arunca toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii o pasta groasa, dar fina.
Tapeteaza cu ulei sau margarina o forma de tarta de 23 de centimentri si pune amestecul.
Coace prajitura timp de 40-60 de minute, in functie de temperatura cuptorului.
Scoate prajitura si las-o sa se raceasca, apoi pune-o in frigider.
Consum-o cand ai pofta, cu frisa vegana, afine sau fulgi de cocos.

Este atat de simplu de facut, incat o vei pregati in fiecare weekend pentru tine si prietenele tale.

Nu contine gluten, deci o puteti savura linistite. 

Iata de ce ingrediente ai nevoie:

- o cana de alune de padure prajite fara coaja
- 80 de grame de faina de cocos
- 120 de grame de cacao pudra
- patru oua
- 500 ml de lapte
- 100 de grame de margarina vegetala
- 2 lingurite de extract de vanilie
- un praf de sare de mare
- 250 ml de nectar de agave

Incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius.
Arunca toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand obtii o pasta groasa, dar fina.

Tapeteaza cu ulei sau margarina o forma de tarta de 23 de centimentri si pune amestecul.

Coace prajitura timp de 40-60 de minute, in functie de temperatura cuptorului. 

Scoate prajitura si las-o sa se raceasca, apoi pune-o in frigider.

Consum-o cand ai pofta, cu frisa vegana, afine sau fulgi de cocos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies