Daca vrei sa pregatesti un desert simplu, incearca aceasta prajitura cu gem.
Ingrediente
3 oua, 250 g zahar, 1 pahar cu lapte sau smantana, 250 ml ulei, 1 plic zahar vanilat, coaja de la o portocala, 2 plicuri praf de copt stinse in otet, 1 kg faina, 450 g gem.
Negresa cu gust intens de ciocolata!
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga laptele, esentele, uleiul, praful de copt si se
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Tort Raffaello cu crema de ciocolata alba!
Se opreste o bucata de aluat, se framanta bine cu restul de faina pentru a obtine un aluat mai tare, care se intinde cu sucitorul si se taie fasii.
Peste blatul din tava se intinde gemul, iar peste gem se asaza fasiile de aluat. Se coace la foc mediu aproximativ 45 de minute. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar.Sursa