Cea mai usoara reteta de bezele! Uite ce simplu se face!

Cea mai usoara reteta de bezele! Uite ce simplu se face!
Cea mai usoara reteta de bezele! Uite ce simplu se face!

Un desert clasic, extrem de uşor de preparat, de care nu te mai saturi!

 

Ingrediente:
4 albuşuri mari, la temperatura camerei
250 g zahăr tos
o lingură făină
2 pătrăţele ciocolată topită, pentru ornat
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 120 de grade Celsius.
Albuşurile se bat spumă, folosind un mixer.
Când încep să se lege, se adaugă câte o lingură de zahăr şi se măreşte viteza. Se amestecă până când albuşul capătă o textură lucioasă şi începe să se ţină bine. Spuma trebuie să fie suficient de tare încât, odată pusă în tavă, să nu se lase.
Se ia o tavă întinsă, se tapetează cu hârtie de copt, iar deasupra se presară puţină făină.
Folosind o pungă de plastic cu vârful tăiat se modelează bezele, lăsând aproximativ 1 cm spaţiu între ele. Când se coc, bezelele cresc.
Se dau la cuptor 20 de minute, având grijă să nu se îngălbenească, apoi scot şi se lasă să se răcească bine în tavă. Bezelele se desprind cu grijă de pe foaie folosind vârful unui cuţit subţire. Se desenează cu ciocolată ochii şi gura (folosind o punguţă cu vârful tăiat) şi se servesc.
Sursa: feellikecooking.ro

Ingrediente:

4 albuşuri mari, la temperatura camerei
250 g zahăr tos
o lingură făină
2 pătrăţele ciocolată topită, pentru ornat

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 120 de grade Celsius.

Albuşurile se bat spumă, folosind un mixer. Când încep să se lege, se adaugă câte o lingură de zahăr şi se măreşte viteza.

Se amestecă până când albuşul capătă o textură lucioasă şi începe să se ţină bine. Spuma trebuie să fie suficient de tare încât, odată pusă în tavă, să nu se lase.

Se ia o tavă întinsă, se tapetează cu hârtie de copt, iar deasupra se presară puţină făină. Folosind o pungă de plastic cu vârful tăiat se modelează bezele, lăsând aproximativ 1 cm spaţiu între ele. Când se coc, bezelele cresc.


Se dau la cuptor 20 de minute, având grijă să nu se îngălbenească, apoi scot şi se lasă să se răcească bine în tavă. Bezelele se desprind cu grijă de pe foaie folosind vârful unui cuţit subţire. Se desenează cu ciocolată ochii şi gura (folosind o punguţă cu vârful tăiat) şi se servesc.

Sursa: feellikecooking.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies