Cea mai usoara reteta de cozonac trandafir! E gata imediat si este delicios!

Cea mai usoara reteta de cozonac trandafir! E gata imediat si este delicios!
Cea mai usoara reteta de cozonac trandafir! E gata imediat si este delicios!

Trandafiri briosa - o bunatate usor de facut. Ai nevoie de doar cateva ingrediente.

 

Ingrediente:
500 gr faina
1 ou
250 ml lapte cald
putina sare
1 pachet de drojdie
3 linguri de zahar
70 gr unt moale
Nutella sau bucati de ciocolata
Mod de preparare trandafiri briosa:
1.
Amesteca faina cu sarea si zaharul.
2. Adauga laptele si drojdia. Omogenizeaza.
3. Pune oul. Omogenizeaza.
4. Cand aluatul incepe sa fie mai gros si greu de framantat, incorporeaza untul. Framanta cam 10 minute. Acopera aluatul cu un prosop curat si lasa-l la temperatura camerei pana cand isi dubleaza volumul.
5.
Framanta iarasi aluatul si imparte-l in vreo 7 bucati.
6. Trece cu sucitorul peste fiecare bucata de aluat, ca sa le aplatizezi.
7. Cresteaz-o pe fiecare in patru locuri, pune in mijloc cate o lingura de Nutella si 2-3 patratele de ciocolata si impatureste-le.
8. Pune totul intr-o tava gresata usor si tapetata cu hartie de copt.
9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute.
Sursa

Ingrediente:

500 gr faina
1 ou
250 ml lapte cald
putina sare
1 pachet de drojdie
3 linguri de zahar
70 gr unt moale
Nutella sau bucati de ciocolata

Mod de preparare trandafiri briosa:


1.

Amesteca faina cu sarea si zaharul.

2. Adauga laptele si drojdia. Omogenizeaza.3. Pune oul. Omogenizeaza.

4. Cand aluatul incepe sa fie mai gros si greu de framantat, incorporeaza untul. Framanta cam 10 minute. Acopera aluatul cu un prosop curat si lasa-l la temperatura camerei pana cand isi dubleaza volumul.

5. Framanta iarasi aluatul si imparte-l in vreo 7 bucati.

6. Trece cu sucitorul peste fiecare bucata de aluat, ca sa le aplatizezi.


7. Cresteaz-o pe fiecare in patru locuri, pune in mijloc cate o lingura de Nutella si 2-3 patratele de ciocolata si impatureste-le.

8. Pune totul intr-o tava gresata usor si tapetata cu hartie de copt.

9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies