Daca ti-e pofta de ceva bun, iti recomandam aceasta reteta de negresa cu nuca de cocos.
Ingrediente
O cana lapte, o cana si jumatate zahar, o cana faina, 200 g unt, 2-3 linguri cacao, 3 oua, ciocolata, nuca de cocos fulgi.
Mod de preparare
Se pun intr-o cratita pe foc untul, laptele, zaharul, cacaua si se dau in clocot. Se da cratita deoparte si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde in strat uniform aluatul. Se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna deasupra ciocolata topita pe baie de aburi, se presara nuca de cocos, se taie si se serveste.
Sursa
Ingrediente
O cana lapte, o cana si jumatate zahar, o cana faina, 200 g unt, 2-3 linguri cacao, 3 oua, ciocolata, nuca de cocos fulgi.
Mod de preparare
Se pun intr-o cratita pe foc untul, laptele, zaharul, cacaua si se dau in clocot. Se da cratita deoparte si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde in strat uniform aluatul. Se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna deasupra ciocolata topita pe baie de aburi, se presara nuca de cocos, se taie si se serveste.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro