Aceasta reteta traditionala, specifica Italiei, este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.
Ingrediente
300g spaghetti
1 lingura de ulei de masline
100g de bacon maruntit
2 catei de usturoi, zdrobiti
50g de parmezan ras
2 oua
Mod de preparare
Pune apa la fiert intr-o tigaie mare. Adauga un praf de sare si spaghetti, fierbe 9 minute, apoi scurge-le si pastreaza o cana din apa in care au fiert.
Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie si adauga baconul. Gateste 5 minute, apoi amesteca usturoiul si gateste inca un minut.
Amesteca parmezanul si ouale, apoi adauga-le in spaghetti alaturi de bacon. Adauga 100ml din apa de la paste si mesteca din nou. Serveste cu piper proaspat macinat.
sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro