Aceste trufe sunt foarte gustoase, sunt cadoul perfect si pot rezista pana la cinci zile in frigider.
Ingrediente
250ml de smantana dulce groasa
75g zahar brun
1 lingura de espresso
Un varf de lingura de sare de mare
250g de ciocolata neagra maruntita
pudra de cacao
Mod de preparare
Incaleste smantana, zaharul pudra de cafea si sarea impreuna pana cand fierb.
Lasa sa se raceasca usor. Pune ciocolata intr-un vas si adauga deasupra crema calda. Lasa cateva minute, apoi amesteca sa combini. Tine la frigider timp de doua ore, pana cand amestecul e tare.
Pentru a le rula, pune-ti manusi de cauciuc si adauga pudra de cacao intr-un vas. Pregateste si o tava tapetata cu hartie de copt. Ia linguri de marimea unei trufe, tavaleste prin cacao si pune in tava.
Tine la frigider timp de cateva ore.
sursa
Ingrediente
250ml de smantana dulce groasa
75g zahar brun
1 lingura de espresso
Un varf de lingura de sare de mare
250g de ciocolata neagra maruntita
pudra de cacao
Mod de preparare
Incaleste smantana, zaharul pudra de cafea si sarea impreuna pana cand fierb.
Lasa sa se raceasca usor. Pune ciocolata intr-un vas si adauga deasupra crema calda. Lasa cateva minute, apoi amesteca sa combini. Tine la frigider timp de doua ore, pana cand amestecul e tare.
Pentru a le rula, pune-ti manusi de cauciuc si adauga pudra de cacao intr-un vas. Pregateste si o tava tapetata cu hartie de copt. Ia linguri de marimea unei trufe, tavaleste prin cacao si pune in tava.
Tine la frigider timp de cateva ore.
sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro