Cea mai usoara reteta de turta dulce! Trebuie sa o incerci!

Cea mai usoara reteta de turta dulce! Trebuie sa o incerci!

Aceasta reteta este gata in doar 30 de minute. Uite ce usor se prepara!

 

Ingrediente:
- 175 g unt
- 250 g miere
- 250 g zahar
- 1 lingurita bicarbonat
- 500 g faina
- 1 lingura cacao
- 1 lingurita condimente pisate:
- scortisoara,nucsoara, cuisoare, ghimbir, anason,- cardamon.
- Din toate sau doar cele care va plac.
- 1 ou
Etapa 1: Se topeste untul si se amesteca impreuna cu mierea si zaharul.Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Etapa 2: Separat se amesteca restul ingredientelor: faina,cacao,bicarbonatul,mirodeniile. Se combina cele doua amestecuri si se adauga oul.
Se framanta aluatul de turta dulce.Daca e prea moale se mai adauga faina. Se acopera cu folie si se lasa la rece 12 ore.
Etapa 3: Apoi,tapetam tavile cu hartie de copt si incingem cuptorul la 200 grade Celsius. Pe planseta infainata,intindem aluatul in foaie groasa de 1 cm si taiem cu formele,date prin faina.
Etapa 4: Se aseaza in tavi si se coc 10-15 minute pana se rumenesc.La distanta de 1-2 cm.Nu cresc prea mult. Atentie ca se ard repede. Pentru glazura,amesteca albusul cu zaharul pudra,pana obtinem o pasta fina.
Etapa 5: Se pot pune si cateva picaturi de lamaie.Ajuta la dizolvarea zaharului. Punem pasta in posh si ornam dupa imaginatie. Turta mea e ornata cu ajutorul unei scobitori si a unei pensule.
Sursa

Ingrediente:

- 175 g unt
- 250 g miere
- 250 g zahar 
- 1 lingurita bicarbonat
- 500 g faina
- 1 lingura

cacao
- 1 lingurita condimente pisate : 
- scortisoara,nucsoara, cuisoare, ghimbir, anason,- cardamon.
- Din toate sau doar cele care va plac.
- 1 ou

Etapa 1: Se topeste untul si se amesteca impreuna cu mierea si zaharul.Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.

Etapa 2: Separat se amesteca restul ingredientelor: faina,cacao,bicarbonatul,mirodeniile. Se combina cele doua amestecuri si se adauga oul. Se framanta aluatul de turta dulce.Daca e prea moale se mai adauga faina. Se acopera cu folie si se lasa la rece 12 ore.

Etapa 3: Apoi,tapetam tavile cu hartie de copt si incingem cuptorul la 200 grade Celsius. Pe planseta infainata,intindem aluatul in foaie groasa de 1 cm si taiem cu formele,date prin faina.

Etapa 4: Se aseaza in tavi si se coc 10-15 minute pana se rumenesc.La distanta de 1-2 cm.Nu cresc prea mult. Atentie ca se ard repede. Pentru glazura,amesteca albusul cu zaharul pudra,pana obtinem o pasta fina.

Etapa 5: Se pot pune si cateva picaturi de lamaie.Ajuta la dizolvarea zaharului. Punem pasta in posh si ornam dupa imaginatie. Turta mea e ornata cu ajutorul unei scobitori si a unei pensule.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este motivul pentru care Viorica și Ioniță de la Clejani, au hotărât să renunțe la carne? Cei doi se țin de acest obicei de doi ani de zile! "A devenit vegetariană!"

Artista de muzică populară care a înnebunit internetul la 46 de ani! Abia o mai recunoști

Victor Cornea a plecat chiar în ziua de Crăciun. Reacția Andreei Bălan, după anunțul lui public

Art Evans, actorul din „Die Hard 2” și „Fright Night”, a murit la 82 de ani

Oana Ciocan, surprinsă după ce s-a aflat că va avea un copil cu Jador: „Iubirea mea”

Iasmina, întâlnire de senzație cu Moldo în camera roșie! „Cred că m-am îndrăgostit!” Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, joi, 26 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Alex a pierit în cumplitul accident din Gorj, la doar 26 de ani. Tânărul conducea chiar dacă avea permisul suspendat