Daca ti-e pofta de ceva bun, incearca aceasta reteta delicioasa de chec.
Ingrediente: Zahar pudra 250 g, oua 2, unt 100 g, lapte 100 ml, ulei 90 ml, faina 300 g, praf de copt 3/4 pachet, zeama de lamaie 2 lingurite, stafide 50 g, rahat 100 g, rom 1 lingurita, zahar vanilat 2 pachete.
Mod de preparare: Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile si se inglobeaza, incetul cu incetul, in untul frecat. Se adauga laptele si uleiul, praful de copt diluat in doua lingurite de zeama de lamaie, romul, apoi faina, stafidele, rahatul si albusurile batute spuma. Checul se coace intr-o forma, tapetata cu unt si faina, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt si racit, se presara cu zahar vanilat.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro