Aceasta reteta de ceafa de porc in vin te va cuceri pe tine si invitatii tai.
Ingrediente
500 g ceafa de porc, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o legatura patrunjel, putin rozmarin, 100 g legume congelate mix (porumb, morcov, mazare), 50 ml vin alb sec, 50 ml vin rosu, 2 linguri ulei, piper, sare, condimente, cimbru, dafin.
Mod de preparare
Carnea de porc se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, sare, condimente, piper si se pune intr-un bol cu vinul alb.
Se lasa o zi la macerat. A doua zi se taie ceapa marunt, legumele congelate se scot din congelator, iar carnea se taie felii. Un vas termorezistent se unge cu ulei, se pun ceapa si legumele, iar deasupra carnea. Se toarna vinul rosu, se adauga si un pahar cu apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40 minute pana este gata carnea.
Sursa
Ingrediente
500 g ceafa de porc, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o legatura patrunjel, putin rozmarin, 100 g
legume congelate mix (porumb, morcov, mazare), 50 ml vin alb sec, 50 ml vin rosu, 2 linguri ulei, piper, sare, condimente, cimbru, dafin.
Mod de preparare Carnea de porc se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, sare, condimente, piper si se pune intr-un bol cu vinul alb. Se lasa o zi la macerat. A doua zi se taie ceapa marunt, legumele congelate se scot din congelator, iar carnea se taie felii.
Un vas termorezistent se unge cu ulei, se pun ceapa si legumele, iar deasupra carnea. Se toarna vinul rosu, se adauga si un pahar cu apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40 minute pana este gata carnea.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro