Nimic nu e mai bun cand e canicula decat un ceai cu gheata.
Ingrediente: 2 linguri de hrisca, 2 linguri de orz, un litru de apa.
Rumeneste intr-o tigaie antiadeziva hrisca, amestecand incontinuu, ca sa nu se arda. Rumeneste si orzul, la fel. Cele doua tipuri de cereale trebuie coapte separat, caci timpii de rumenire difera.
Pune boabele de hrisca si pe cele de orz intr-un filtru de ceai si varsa deasupra apa la temperatura camerei.
Lasa 8 ore la macerat, in frigider.
Bea ceaiul japonez cu cereale cu cuburi de gheata, eventual indulcit cu miere. Hrisca este o cereala bogata in rutina (substanta din familia flavonoidelor ce contine antioxidanti anti-age).
Sursa
Ingrediente: 2 linguri de hrisca, 2 linguri de orz, un litru de apa.
Rumeneste intr-o tigaie antiadeziva hrisca, amestecand incontinuu, ca sa nu se arda.
Rumeneste si orzul, la fel. Cele doua tipuri de cereale trebuie coapte separat, caci timpii de rumenire difera.
Pune boabele de hrisca si pe cele de orz intr-un filtru de ceai si varsa deasupra apa la temperatura camerei. Lasa 8 ore la macerat, in frigider.
Bea ceaiul japonez cu cereale cu cuburi de gheata, eventual indulcit cu miere. Hrisca este o cereala bogata in rutina (substanta din familia flavonoidelor ce contine antioxidanti anti-age).
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro