Ceaiul de slabit care face minuni. Te scapa de grasimea acumulata pe burta

Ceaiul de slabit care face minuni. Te scapa de grasimea acumulata pe burta
Ceaiul de slabit care face minuni. Te scapa de grasimea acumulata pe burta

Toate femeile se gandesc cum sa scape de grasimea acumulata. In loc sa apeleze la pastilele de slabit care nu fac altceva decat sa ne imbolnaveasca, este mai bine sa iti prepari singura un ceai natural de slabit. Nu numai ca este mai ieftin, dar este si mult mai sanatos.

Amestecul de plante se va pune in apa clocotita si se va crea o infuzie. Va trebui sa bei ceaiul rezultat neindulcit sau daca vrei neaparat, indulcit cu putina miere. Va trebuie sa bei jumatate de litru de ceai in fiecare zi, iar rezultatele se vor vedea chiar din a doua zi.

Ceaiul de slabit eficient si sanatos poate sa contina urmatoarele ingrediente:

    urzica – urzica este hranitoare si datorita continutului sau mare de clorofila este o sursa bogata in antioxidanti, minerale si vitamine. Are si efect antioxidant pentru ca sprijina activitatea ficatului si a rinichilor.
    senna – aceasta planta este cunoscuta pentru efectul de laxativ usor.
    papadia – aceasta planta neutralizeaza aciditatea din sange si este foarte benefica organismului pentru ca ajuta la detoxifiere. De asemenea, contine numeroase vitamine si minerale.
    ghimbirul – pe langa faptul ca este bun pentru circulatie, ghimbirul te ajuta sa elimini toxinele din organism si mai ales pe cele de la nivelul tractului digestiv.


    feniculul – sprijina activitatea rinichilor, dar, totodata, este un remediu bine cunoscut pentru problemele de digestie si regleaza pofta de mancare.

Sursa
 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum slabesti 10 kilograme in 30 de zile - Asa se tine dieta secreta a gimnastelor. Meniul pe zile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Dieta minune fara sare te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies