Ceaiul natural care iti reduce din nevoia de a fuma

Ceaiul natural care iti reduce din nevoia de a fuma
Ceaiul natural care iti reduce din nevoia de a fuma

Fumatorii se confrunta cu o dependenta puternica de tutun, care poate provoca foarte multe afectiuni. Dar poti renunta la acest obicei cu ajutorul unor ceaiuri naturale, care nu numai ca reduc pofta de a fuma, ci detoxifica si organismul de toxinele care s-au acumulat de-a lungul timpului.

Ceai de ghimbir

Ghimbirul are proprietati antioxidanti si antiinflamatoare, ajutand la eliminarea reziduurilor toxice pe care tigarile le lasa in organism. In plus, proprietatile sale calmante controleaza dorinta de a fuma.Si, incetul cu incetul, vei reusi sa scapi de acest obicei daunator.

Ai nevoie de:

- 1 ceasca de apa fierbinte

- 1 lingura de ghimbir ras

Mod de preparare

Pune apa intr-un ibric pentru a fierbe.

Cand incepe sa fiarba, adauga ghimbirul ras. Las-o sa faca infuzie aproximativ 10 minute, dupa care strecoara bautura.

Sursa: realitatea.net



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dieta care scade colesterolul - sosul de conopida cu ghimbir

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies