Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!
Ceaiul verde, campion la detoxifiere! Iata de ce sa-l consumi!

Orice fel de ceai contine cel putin cativa polifenoli, dar procesarea minima prin care trece ceaiul verde garanteaza faptul ca aproape toti polifenolii sai sunt pastrati in produsul final in forma lor cea mai reactiva, iar rezultatul este ca ceaiul verde are un extraordinar potential antioxidant.

 

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.
O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat.
Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este principalul
mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
id="_mcePaste" style="position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden;">
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

/>
O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde. <> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor
si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.
Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali.
Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.
Sursa: Efemeride.ro

Aproape toate beneficiile ceaiului verde pentru sanatate se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de ceai verde. Polifenolii previn bolile cardiovasculare protejand colesterolul LDL de modificarile care favorizeaza aparitia bolilor de inima, reduc riscul de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi inainte de a putea avea loc mutatii genetice si protejeaza sanatatea in multe alte feluri.

O atentie sporita trebuie intreptata catre ficat. Acest organ fabrica aminoacizii si colesterolul, elimina deseurile din sange, detoxifica organismul de alcool si de alte toxine si descompune multe medicamente, sustine dr. Lester A. Mitscher in „Cartea ceaiului verde.<> confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

>confirmat stiintific”. Fiecare respiratie, fiecare pahar cu apa pe care il bem si fiecare imbucatura pe care o mancam sunt potentiale surse de toxine.

Reducerea expunerii la toxine este principalul mod de a proteja organismul, dar de multe ori toxinele nu pot fi, pur si simplu, evitate; ele se afla in poluarea aerului, in fumul de tutun, in reziduurile pesticidelor si in unele arome si coloranti artificiali. Ficatul poate fi afectat extrem de rau de toxine, deoarece datoria lui este sa curete sangele de substantele otravitoare inainte ca acestea sa aiba sansa sa ajunga in alte parti ale organismului. Polifenolii din ceai sustin sistemul de enzime detoxifiante al ficatului care elinina radicalii liberi si toxinele din organism.

Sursa: Efemeride.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Te-ar putea interesa și...
Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri
Editors picks
Cookies