Dorel Vișan a dezvălui cum poți să prepari suc de ceapă pentru a-ți scădea glicemia.
Dorel Vișan este unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a avut peste 50 de roluri în producții românești și internaționale și peste 40 de roluri în teatru, reușind cu fiecare apariție a sa să aducă emoție în sufletele publicului.
Ajuns la vârsta de 86 de ani, îndrăgitul actor, nu numai că s-a prezentat de fiecare dată onorabil în fața publicului, dar reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Acest lucru se datorează în mare parte stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat, dar și trucurilor pe care le-a învățat de-a lungul timpului.
În cadrul podcastului moderat de către Adina Alberts, maestrul Dorel Vișan a vorbit despre modalitatea prin care poți să prepari suc de ceapă, astfel încât să îți scadă glicemia.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cum să prepari suc de ceapă pentru a-ți scădea glicemia
Marele actor a învățat o rețetă de suc de ceapă de la niște călugări și susține că, consumând această băutură, într-o lună de zile îți va sădea glicemia până la nivelul său normal. Astfel, sucul de ceapă este foarte util pentru persoanele care se confruntă cu valori ridicate ale glicemiei.
Ingrediente:
- 2-3 cepe;
- alcool alimentar.
Mod de preparare:
Dorel Vișan a explicat, pas cu pas, modul de preparare al sucului de ceapă. Potrivit informațiilor sale, acesta trebuie consumat timp de o lună pentru a avea parte de rezultatele dorite.
„ Ceapa scade glicemia. Eu am chiar o rețetă pe care o am de la niște călugări. Se face un suc de ceapă, din 2-3 cepe. Îl strecori, îl măsori și pui aceeași cantitate de alcool alimentar. Într-o lună de zile îți scade glicemia la cât zic ei că e normal .”, a spus maestrul Dorel Vișan.