Ai mancat vreodata ceapa cu orez? Ei bine, este delicioasa daca tii post!
Ingrediente: 8 cepe, 100 g orez, 150 g ulei, 250 g suc de rosii, 50 g piper, 10 g sare, 1 legatura verdeata.
Mod de preparare: Se scobeste cu un cutit ascutit miezul de la cepe. Miezul de la cepe se rumeneste in ulei impreuna cu orezul. Se adauga o ceasca de apa si se fierbe pana se moaie orezul. Se adauga piperul, sarea, verdeata.
Cu acest amestec se umplu cepele. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, deasupra se toarna sucul de rosii. Se da totul la cuptor 20 minute.
Sursa
Ingrediente: 8 cepe, 100 g orez, 150 g ulei, 250 g suc de rosii, 50 g piper, 10 g sare, 1 legatura verdeata.
Mod de preparare: Se scobeste cu un cutit ascutit miezul de la cepe.
Miezul de la cepe se rumeneste in ulei impreuna cu orezul. Se adauga o ceasca de apa si se fierbe pana se moaie orezul. Se adauga piperul, sarea, verdeata. Cu acest amestec se umplu cepele. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, deasupra se toarna sucul de rosii. Se da totul la cuptor 20 minute.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro