Cearcăne? Depresie? Extinde-ți concediul la 365 de zile pe an!

Cearcăne? Depresie? Extinde-ți concediul la 365 de zile pe an!
Cearcăne? Depresie? Extinde-ți concediul la 365 de zile pe an!

Nici măcar două săptămâni de concediu nu mai sunt suficiente pentru a îndepărta toate efectele nocive pe care corpul nostru le resimte din cauza poluării, mediului de lucru stresant și alimentelor procesate.

Iar zilele de concediu sunt limitate, la fel ca și bugetul pe care îl putem aloca pentru o destinație însorită sau tratamente de revigorare.

Toate studiile arată că un concediu lipsit de griji ne readuce zâmbetul pe buze, induce o stare de bine, alungă depresia și tonifică organismul. Mai ales dacă îți poți face concediul la doar câțiva metri de casă și poți lăsa portofelul acasă, pentru că totul e gratuit.

Nu e vreun scenariu imposibil și nici nu trebuie să câștigi la loto. E suficient să îți cumperi o locuință în Cosmopolis, în partea de nord a Bucureștiului, în singurul ansamblu rezidențial din România care are opt pisicine semi-olimpice și alte bazine gândite special pentru cei micuți.

Soarele și Cosmopolis, doar beneficii fără costuri

În plus, expunerea suficientă la soare are numeroase avantaje pentru sănătate, mai ales că la Cosmopolis nu trebuie să plătești pentru șezlong, nu se achită nicio taxă de intrare, nu trebuie să cauți loc de parcare și nici să îți faci griji pentru siguranța ta. Piscina e lângă casă.

Fototerapia este o metodă prețioasă de tratament pentru numeroase afecțiuni dermatologice, ceea ce înseamnă că razele soarelui au multiple efecte terapeutice.

De altfel, în zilele însorite, creierul produce o cantitate mai mare de serotonină- așa-numitul hormon al fericirii.


Un alt beneficiu al piscinelor din Cosmopolis- cel mai mare cartier privat din București- e reprezentat de lipsa stresului. Nu mai trebuie să te trezești cu noaptea în cap pentru a pleca într-o destinație scumpă, aflată la sute de kilometri de casă, doar pentru a te bucura de liniște și de soare.
În Cosmopolis există și un lac natural cu ponton special amenajat pentru rezidenți. Iar frumusețea naturii se poate privi și din piscina amenajată în imediata vecinătate a lacului natural. La fel, te poți bucura de soare și de pe plaja privată. Sau într-o plimbare relaxantă în urma căreia corpul scapă imediat de hormonii de stres, cum ar fi cortizolul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adio supărare, adio cearcăne

Confortul casei, relaxarea oferită de piscine, stilul de viață unic sunt completate de zecile de magazine care funcționează în strip mall-ul din Cosmopolis. Cei mici au acces la grădinițe și școli private, în timp ce noi ne putem relaxa la una dintre cafenelele sau restaurantele din complexul Cosmopolis. Și probabil, cel mai frumos moment al zilei este cel în care ai plecat de la birou și știi că ajungi acasă, la șezlongul tău, la piscina ta.

Și vremea bună ține cu locuitorii din Cosmopolis, mai ales că luna septembrie se anunță extrem de călduroasă. Deci, încă o lună de tratament gratuit pentru binele corpului și sufletului nostru.

Adio supărare, adio cearcăne! Fericire, bine te-am găsit!

Și pentru că starea de bine nu e un moft, începând cu luna septembrie, la Cosmopolis locuințele de vis au prețuri speciale începând de la 49.700

euro. Poți descoperi mai multe informații despre ansamblul imobiliar din București unde uiți de griji și pe oferte.cosmopolis.ro.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Mai multe detalii despre locuințele din Cosmopolis: 0730.507.000.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies