Ceartă fără precedent în echipa Faimoşilor! Culiţă Sterp a fost în prim-plan

echipa faimosilor
echipa Faimoșilor a început să se destrame din pricina certurilor iscate în Republica Dominicană

În timpul primului joc de recompensă al săptămânii, câţiva "faimoşi" au răbufnit și a făcut mărturisiri șocante.

După primul joc de recompensă al săptămânii, Războinicii au avut parte de un câștig pe măsură, astfel că Maria, Albert, Adelina, Marius și Andrei s-au plimbat cu iahtul și au mâncat pe săturate.

Cosmin Stanciu, amenințări în tabăra Faimoșilor

După câștigarea jocului de recompensă, Războinicii au câștigat o plimbare cu iahtul, dar și mâncare copioasă pe care au apreciat-o îndelung.

Între timp, în tabăra Faimoșilor, tensiunile au ajuns la cote maxime și Cosmin Stanciu a răbufnit în fața colegilor dar și a lui Daniel Pavel.

Citeste si: Mellina vorbește cu sinceritate despre ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România

echipa razboinicilor
echipa Războinicilor a avut câștig de cauză în primul joc de recompensă al săptămânii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ar trebui să vă bat pe toți. Eu cred că trebuie să mai plece de la noi. Nu suntem uniți. Toți țipă, toți vor să fie individualiști și dacă spun tot ce vreau iese prăpăd.

Felul meu de a fi mă face să vorbesc doar despre mine. Am plecat toți cu o energie negativă. S-au întâmplat multe pe bancă", a spus Cosmin Stanciu.

Cât despre Raluca Dumitru, aceasta i-a aruncat nisip în față lui Culiță Sterp, care imediat s-a enervat și i-a dat replica pentru ca aceasta să se calmeze.

Culiță Sterp: Ești cea mai falsă persoană de aici! Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?! Eu sunt țăran, sunt crescut la țară, dar tu ești țărancă de oraș.

Citeste si: Mariana a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu îndrăgita concurentă?

Raluca Dumitru: Uite cum iese mahalaua din tine, că tu te cerți. Nu am cum să fiu doamnă cu tine. Eu sunt doamnă cu cine vreau eu.

„Raluca stă tot timpul după copaci și informează, însă puțin deformat. Adică, face telefonul fără fir", a spus și Cucu despre colega sa.

"Esti singura persoana care imi spune ca sunt fake, ok?"/"Da? Ia, uite-i...Ce e asta, de ce esti asa taranca? Ce-i comportamentul asta de mahala, femeie?!", a mai spus Raluca Dumitru.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Jennifer Love Hewitt este însărcinată! Actrița așteaptă cel de-al treilea copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies