Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în Gală. „Ești singura agitată!”

Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în Gală. „Ești singura agitată!”
Ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca din Casa Iubirii. Ce și-au reproșat tinerele chiar în Gală. „Ești singura agitată!”

Alexandra, Roberta și Rebecca, ceartă în Gală. Ce și-au reproșat cele trei concurente.

Gala din Casa Iubirii a venit cu un motiv de ceartă între Alexandra, Roberta și Rebecca, după ce Alexandra și Rebecca au avut mai multe discuții, iar Roberta a fost cea care i-a luat apărarea Alexandrei, după ce mai multe lucruri au fost puse de brunetă către ea.

Andreea Mantea: Cumva, dacă vrem, găsim niște circumstanțe atenuante și ne gândim că poate Roberta are ceva personal cu Rebecca, dar tu?

Alexandra: Eu nu pot să spun că am ceva personal că nu am apucat să am sau să se întâmple anumite chestii, doar că m-a deranjat foarte mult faptul cum a pus ea problema când eu am intrat.

Andreea Mantea: Dar nu te-ai pripit? Poate ai văzut o latură?

Rebecca: Dar nu ai fost singura, să știi.

Alexandra: Poate a fost un anumit mod care m-a deranjat.

Rebecca: Nu am fost singura care a avut părerea asta.

Alexandra: Părerea ta m-a deranjat mai mult, să zic, și de aceea am tras eu anumite concluzii.

Rebecca: E ok, nu trebuie să te placă toată lumea, când te place toată lumea, ceva nu e bine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Roberta, supărată și ea pe Rebecca

Citește și: Ceartă aprinsă între Alexandra și Julia, după ce noua concurentă ar fi făcut-o falsă. „Tot ce faci acum e o mascaradă.”

Roberta și Alexandra
Roberta și Alexandra[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta aruncă vina pe Virginia pentru supărările lui Sebastian: „Du-te la Virginia că poate ți-a băgat ea chestii în cap!”

Nici conflictul dintre Roberta și Rebecca nu pare să se încheie, astfel că în timp ce se afla la machiaj, Rebecca ar fi făcut niște afirmații care ar fi lovit direct în Roberta, iar aceasta nu a mai putut rezista și i-a adresat și câteva injurii, însă Rebecca este de părere că singura agitată dintre toate fetele de fiecare dată este doar Roberta.

Andreea Mantea: Să știi că am material și pentru tine, Roberta.

Ești supărată?

Roberta: Nu. Sunt de dinainte să vin aici, tot din cauza Rebeccăi, da.

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat?

Roberta: Păi când a fost discuția la make-up, a intervenit, să vină ea peste tot, pentru că oricum ea se crede altcineva aici, ai bătut în mine, ce treaba avea?

Rebecca: Te rog, nu mai fii așa de agitată că doar tu ești agitată, nu se agită nimeni!

Roberta: Ești o prefăcută! Uită-te la tine!

Andreea Mantea: Terminați!

Rebecca: Ești singura agitată!

Andreea Mantea: Este nedrept să-ți verși toată supărarea pe ea.

Roberta: Nu este nedrept pentru că știu foarte bine cum este Rebecca. Asumă-ți când ai un anumit caracter.

Rebecca și Roberta
Rebecca și Roberta[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Julia este convinsă că fosta iubită a lui Gagea joacă teatru! Ce spune concurentul despre această situație: „Eu zic că ea se ține și cu garda sus acum. Se simte încolțită.”

INCENDIAR! Ștefania lui Speak, APARIȚIE DE INFARCT, în cel mai provocator costum de baie! Vedeta a făcut furori cu formele sale apetisante

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Mesajul lui Edi Iordănescu după calificarea României în optimile EURO 2024: "Bucuraţi-vă şi fiţi mândri că sunteţi români!"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Gagea își va ieși din minți: „Te-am denigrat și faci de astea cu mine?” Aflați cum va reacționa Alexandra și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 27 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”


Cookies