Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”

Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”
Ceartă între Sebastian și Roberta, după un gest făcut de tânără. Ce anume l-a deranjat pe Sebastian? “Din socializarea pe care am avut-o aici nu am tras nicio concluzie”

Sebastian a fost deranjat de un gest făcut de Roberta.

Momente de tensiune în Casa Iubirii  între Sebastian și Roberta, deoarece Sebastian s-a supărat pentru că Roberta a plecat atât de ușor din casă, fără nicio reținere și fără să comunice nimic. Acesta a ținut să mai spună că a observat un spirit de glumă mai aprins la tânără și a vrut să-i mai aducă la cunoștință că  a fost deranjată de anumite lucruri pe care i le-a spus și ei, însă aceasta neagă că ar fi comunicat supărarea lui.

Sebastian: Dacă ai putut să pleci atât de ușor, înseamnă că așa cum ai plecat, de fiecare dată ai venit.

Roberta: N-am înțeles nimic.

Sebastian: Dacă ai plecat atât de ușor, nu ai avut o reținere, nimic. „Nu pot să plec, am venit aici pentru ăsta. Am ceva cu el, vreau să vorbesc cu el”.

Eu n-aș fi putut sincer să plec. Ți-am spus, dacă vrei să pleci, pleci.

Roberta: Și am plecat?

Sebastian: Dar eu nu am venit după tine, Roberta. Te-am lăsat să văd ce faci. Roberta, vreau să-ți spun în felul următor că din socializarea asta pe care noi am avut-o aici nu am tras nicio concluzie.

Eu am capul sus în continuare. Sunt zile bune, zile proaste. Astăzi ai fost mai glumeață, ai fost mai pe miștouri, nu știu cum să-ți explic.

Roberta: Și te-a deranjat?

Sebastian: Nu pot să zic că nu m-au deranjat niște chestii, le-am spus și aici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Roberta: Păi spune.

Sebastian, deranjat de o remarcă pe care Roberta a făcut-o față de Patrick

Citește și: Ștefania și Cosmin, discuție surprinzătoare! De ce s-a supărat tânăra pe Cosmin? „Ți-am zis de atunci că m-am supărat.”

Roberta și Sebastian
Roberta și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Virginia și Patrick, din nou în camera roșie! Cei doi concurenți au discutat despre Robi: „Eu nu am nicio treabă cu el. Nu știu de ce e el așa de irascibil.”

Tânărul i-a transmis că felul în care s-a adresat Roberta lui Patrick l-a deranjat, însă aceasta spune că chiar dacă a insistat să vadă ce anume a făcut greșit, el nu i-ar fi spus. Își amintește doar când a încheiat discuția zicându-i că dacă nu o mai bagă în seamă să nu-l întrebe de ce.

Sebastian:  Roberta, te-am întrebat destul de clar ce se întâmplă cu tine astăzi și ți-am zis destul de clar că m-a deranjat chestia cu Pătrickuț.

Roberta: Nu mi-ai spus.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Sebastian: O să apară aici și o să vezi.

Roberta: Mi-ai spus la un moment dat că ai multe de zis, mi-ai dat de înțeles că te-ai supărat și n-ai vrut să-mi spui ce. Te-am întrebat „Spune-mi, spune-mi ce e?”  Tu mi-ai dat de înțeles asta. Mi-ai zis că ai avea multe de spus și ți-am zis să-mi spui.

Sebastian: Am zis și eu ca fapt divers.

Roberta: Și nu ai zis nimic decât că „atunci când n-o să te mai bag în seamă, să nu spui de ce”. Ceva de genul.

Roberta și Sebastian
Roberta și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Patrick, vot către Roberta în Gala de eliminare. Care este motivul pentru care a luat această decizie? „Nu mă așteptam la alt cuvânt din gura lui.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies