Ceasuri bărbătești originale la cele mai mici prețuri

Ceasuri bărbătești originale la cele mai mici prețuri
Ceasuri bărbătești originale la cele mai mici prețuri

Pasiunea pentru accesorii poate fi destul de costisitoare, mai ales dacă îți dorești să deții modele deosebite și calitative de ceasuri de mână

Există însă și alternative prietenoase cu bugetul tău; ești în căutarea unor ceasuri bărbătești originale? Descoperă topul celor mai accesibile branduri și alege-ți produsele preferate!

Timex 

Timex este unul dintre cei mai cunoscuți producători de ceasuri digitale și analogice. Produsele companiei se disting prin inovație, Timex reinventând și îmbunătățind modelele de ceasuri astfel încât acestea să ofere calitate la un preț relativ mic.

Timex The Weekender este cel mai popular al mărcii, care prezintă o carcasă de alamă, un capac din sticlă minerală, precum și o curea detașabilă din naylon. 

Casio

Casio este un jucător important pe scena accesoriilor, care oferă pasionaților de modă și colecționarilor modele de ceasuri extrem de accesibile. Deși este drept că modelele brandului nu excelezează întotdeauna prin design, acestea sunt rezistente și foarte practice.

Carcasele din oțel inoxidabil și cuarț digital reprezintă doar o mostră din standardele de calitate care se folosesc drept reper pentru crearea acestor bijuterii masculine. Consacrat pentru ceasurile digitale, Casio a introdus pe piață recent și smartwatch-uri pe care merită să le încerci. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citizen 

Citizen este o companie fondată în 1918, în Japonia.

Inițial, firma purta numele de Shoukousha Watch, primul model de ceas fiind lansat la 6 ani de la înființarea sa și denumit Citizen de către primarul din Tokyo. Știai că ceasurile de înaltă calitate Citizen sunt asamblate manual de către ceasornicari pricepuți numiți ”maeștri”? Mai mult decât atât, pentru a se clasifica la următorul nivel drept ”Super Meaestru” un ceasornicar al companiei Citizen trebuie să aibă cel puțin 30 de ani experiență în domeniu!

Fossil 

Din topul celor mai accesibile branduri de ceasuri bărbătești originale nu putea lipsi Fossil. Modelele companiei oferă cel mai bun raport calitate-preț și câștigă un mare plus și în ceea ce privește designul lor. Ceasurile Fossil înregistrează cifre fabuloase în vânzări tocmai pentru că sunt cât se poate de versatile și deoarece costă relativ puțin. Poți opta pentru ceasuri cu design minimalist, pentru modele cool sau pentru accesorii care arătă precum adevărate opere de artă- toate disponibile la prețuri accesibile!

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Hamilton 

Mai puțin cunoscute decât brandurile despre care am vorbim până acum, Hamilton este o companie elvețiană de ceasuri, înființată în Bienne, care a crat primul său model în 1893. Interesant este faptul că, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, foarte multe firme producătoare din această nișă au dat faliment, ca urmare a crizei, însă nu și Hamilton. Din contră, brandul și-a redefinit modelul de business și a început să creeze ceasuri inspirate din stilul military.

În scurt timp, Hamilton a câștigat aprecierile clienților grație produselor oferite, dar și serviciilor ireproșabile din punct de vedere al garanției pentru ceasurile sale. Și astăzi, ca și atunci, ceasurile Hamilton se remarcă prin fiabilitate și prin prețurile accesibile. 

Completează-ți ținutele alegând ceasuri bărbătești originale la cele mai bune prețuri, oferite de brandurile pe care ți le-am prezentat în acest articol. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies