“ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

“ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis
“ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

Oana Lis a vorbit deschis despre începuturile căsniciei alături de Viorel Lis.

De-a lungul timpului, Oana Lis a discutat de multe ori despre căsnicia pe care o are cu Viorel Lis, însă întotdeauna a preferat să fie discretă în legătură cu momentele neplăcute prin care a fost nevoită să treacă la început. În urmă cu puțin timp, Oana Lis a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a făcut mărturisiri despre susținerea pe care a primit-o din partea soțului ei, pentru a reuși să treacă mult mai ușor peste traumele întâmpinate în trecut, dar și despre cum a reușit să gestioneze diverse situații, de când a început să aibă grijă

zi de zi de fostul edil.

Oana Lis, detalii neștiute despre căsnicia cu Viorel Lis

Oana și Viorel Lis au traversat numeroase momente dificile împreună, iar datorită acestui lucru au reușit să își întărească extraordinar de mult relația de cuplu. Acest lucru a fost specificat chiar de vedetă, care a mărturisit faptul că soțul ei a înțeles-o în fiecare circumstanță, și i-a oferit sprijin constant pentru a trece peste traumele din trecut, fără să o judece.

"Eu i-am făcut multe faze lui și îmi dau seama că el, deși nu avea nicio pregătire psihologică, nu m-a judecat niciodată și trecea foarte ușor peste. Aveam tot felul de convulsii, trăgeam ușa de nu știu câte ori, închideam lumina de nu știu câte ori, când mă enervam făceam crize, spărgeam prin casă, spărgeam uși. Aveam tot felul de ticuri, asta din cauza traumelor din copilărie, până am fost la psiholog să mi le lucrez.

A avut așa o putere, cred că și chestia asta m-a vindecat, el nu mă judeca, nu mă certa.", a povestit Oana Lis, într-o emisiune TV.

Citește și: „Este copilul a cărui mamă vei fi tu?” Oana Lis și Viorel Lis au adoptat un băiețel? Ce imagine a apărut pe rețelele de socializare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Lis, detalii neștiute despre căsnicia cu Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă duc pe lumea cealaltă.” Oana Lis, dărâmată de durere, după ce soțul ei i-a vorbit despre moarte

Cum reușește Oana Lis să gestioneze situația cu soțul său

Deși cu mult timp în urmă Oana și Viorel Lis își făceau apariția frecvent în lumina reflectoarelor, acest lucru a luat o întorsătură în momentul în care starea fostului edil s-a agravat.

Problemele de sănătate cu care bărbatul se luptă i-au făcut să se confrunte cu situații neașteptate, iar toate aceste lucru și-au pus amprenta și asupra partenerei lui de viață. Oana a dezvăluit că îngrijirea permanentă a soțului ei o consumă deseori de energie, însă trebuie să rămână puternică în continuare.

"Aș vrea să vorbesc despre un lucru despre care nu se vorbește, e un subiect foarte sensibil pentru mine, despre îngrijitor, omul care are grijă de cineva.

Eu le ofer un omagiu. Nu prea se discută despre asta, dar și oamenii care au grijă de oameni bolnavi, am văzut că se mai vorbește despre aparținătorii celor care au cancer, mi se pare că sunt niște eroi tăcuți. Atunci când se îmbolnăvește un om din familie, tot sistemul cade, pentru că familia e ca un sistem. De noi, cei care avem grijă de cineva, nimeni nu vorbește. Eu când mă întâlnesc cu cineva mă și enervez.
Mă întreabă de Viorel, dar întreabă-mă și de mine, cum sunt, că poate și eu sunt obosită. Când ai grijă de un om cu probleme, cei care au trecut prin asta știu, uneori ești furios, uneori ești supărat, uneori n-ai chef, uneori nu mai știi să te asculți pe tine, nevoile tale, e foarte greu. Da, e nobil, e frumos, dar e greu. Sunt puternică pentru că știu eu să disimulez, uneori mă simt foarte singură, împovărată de probleme. De ce româncele noastre pleacă și sunt îngrijitoare în Italia? Pentru că nu ai cum să le plătești, nu ne ajută sistemul, statul. De ce la noi nu sunt? Nu am o problemă cu cineva anume, aș putea să zic cu statul."
, a mai mărturisit Oana Lis.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Degeaba e soțul fidel” Ce a declarat Oana Lis despre amant

Oana Lis, detalii neștiute despre căsnicia cu Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Am trecut prin multe”. Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Mă duc pe lumea cealaltă.” Oana Lis, dărâmată de durere, după ce soțul ei i-a vorbit despre moarte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies