Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!

Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!
Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!

Femeile care nu isi doresc sa se implice sentimental, ci doar sa aiba parte de cateva nopti pasionale, trebuie sa isi aleaga partenerul potrivit pentru aceste aventuri sexuale.

 

Taurul, printre cei mai buni la pat
Taurul se numara, fara indoiala, printre cei mai buni amanti din randul nativilor. Cunostintele lui sexuale sunt in continua dezvoltare, amorul fiind in centrul intereselor sale. Este pasional si senzual si stie sa ofere placeri nebanuite. Are foarte multa imaginatie si este intotdeuna dispus sa incerce lucruri noi pentru placerea partenerei.
Gemeni
Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic si nu ii va refuza niciodata partenerei lui fanteziile erotice.
Este mereu gata sa incerce pozitii noi si ii plac lucrurile spontane. Cu un nativ Gemeni sexul mai fi intotdeuna plin de provocari, asa ca, daca ti-l doresti ca amant, trebuie sa fii destul de curajoasa.
Leul se da peste cap pentru placerea partenerei
Barbatul Leu se regaseste si el printre cei mai buni amanti. Este foarte pasional, increzator in puterea lui sexuala si de multe ori ii place sa detina controlul in pat.
Chiar daca nu este la curent cu toate noutatile in materie de sex, este deschis povocarilor pe care le primeste din partea partenerei. Fiindca are un orgoliu nemarginit, va face orice sa fie cel mai bun in fata femeii din patul lui.
Sursa

Taurul, printre cei mai buni la pat

Taurul se numara, fara indoiala, printre cei mai buni amanti din randul nativilor.

Cunostintele lui sexuale sunt in continua dezvoltare, amorul fiind in centrul intereselor sale. Este pasional si senzual si stie sa ofere placeri nebanuite. Are foarte multa imaginatie si este intotdeuna dispus sa incerce lucruri noi pentru placerea partenerei. 

Gemeni

Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic si nu ii va refuza niciodata partenerei lui fanteziile erotice. Este mereu gata sa incerce pozitii noi si ii plac lucrurile spontane.
Cu un nativ Gemeni sexul mai fi intotdeuna plin de provocari, asa ca, daca ti-l doresti ca amant, trebuie sa fii destul de curajoasa. 


Leul se da peste cap pentru placerea partenerei

Barbatul Leu se regaseste si el printre cei mai buni amanti. Este foarte pasional, increzator in puterea lui sexuala si de multe ori ii place sa detina controlul in pat. Chiar daca nu este la curent cu toate noutatile in materie de sex, este deschis povocarilor pe care le primeste din partea partenerei.
Fiindca are un orgoliu nemarginit, va face orice sa fie cel mai bun in fata femeii din patul lui. 

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies