Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!

Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!
Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!

Femeile care nu isi doresc sa se implice sentimental, ci doar sa aiba parte de cateva nopti pasionale, trebuie sa isi aleaga partenerul potrivit pentru aceste aventuri sexuale.

Taurul, printre cei mai buni la pat

Taurul se numara, fara indoiala, printre cei mai buni amanti din randul nativilor. Cunostintele lui sexuale sunt in continua dezvoltare, amorul fiind in centrul intereselor sale. Este pasional si senzual si stie sa ofere placeri nebanuite. Are foarte multa imaginatie si este intotdeuna dispus sa incerce lucruri noi pentru placerea partenerei.

Gemeni


Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic si nu ii va refuza niciodata partenerei lui fanteziile erotice.

Este mereu gata sa incerce pozitii noi si ii plac lucrurile spontane. Cu un nativ Gemeni sexul mai fi intotdeuna plin de provocari, asa ca, daca ti-l doresti ca amant, trebuie sa fii destul de curajoasa.


Leul se da peste cap pentru placerea partenerei


Barbatul Leu se regaseste si el printre cei mai buni amanti. Este foarte pasional, increzator in puterea lui sexuala si de multe ori ii place sa detina controlul in pat.
Chiar daca nu este la curent cu toate noutatile in materie de sex, este deschis povocarilor pe care le primeste din partea partenerei. Fiindca are un orgoliu nemarginit, va face orice sa fie cel mai bun in fata femeii din patul lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Antoni și Criss, discuție în Casa Iubirii. Ce spune Rebecca despre discuția celor doi? „Acum o săptămână stătea în grădină și plângea că nu îl cred că are sentimente pentru mine.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies