Cei mai buni "prieteni" ai unui bong: iata de ce accesorii este nevoie!

Cei mai buni
Cei mai buni "prieteni" ai unui bong: iata de ce accesorii este nevoie!

Desi “mai binele” poate fi dusmanul “binelui”, nu trebuie sa te multumesti cu putin! Orice poate fi imbunatatit, iar dorinta omului de a (se) perfectiona a dus civilizatia umana in punctul in care se afla astazi.

Cu siguranta stii ca pentru a obtine o experienta de inalta clasa a fumatului este nevoie de diferite accesorii. Cum poti transforma o seara obisnuita alaturi de prieteni intr-un eveniment de neuitat? Iata tot ceea ce trebuie sa stii despre “prietenii” cei mai buni ai unui bong!

Boluri si precoolere
Poate bolul pe care il folosesti in acest moment se afla intr-o stare buna, insa ai incercat vreodata sa fumezi folosind un bol KickHole? Acest tip de bol este ideal pentru cei care nu considera optima indepartarea bolului pentru ultimul fum. Functia kickhole integrata nu necesita niciun fel de pregatire deosebita. Trebuie doar sa montezi bolul special, iar totul vine de la sine!

Daca doresti un bol cu o estetica aparte, realizat manual, din sticla borosilicata multicolora, atunci Black Leaf este pentru tine! Vasul de sticla prezinta un maner, un dop de rulare, are o lungime de 52 mm si un diametru de 17 mm in interior. Si cand vine vorba despre precoolere, specialistii de pe www.legalizeit.ro exceleaza la nivelul calitatii si diversitatii ofertei! In functie de preferintele tale si de dimensiunile dorite, poti opta pentru un precooler clasic sau unul extravagant.

Filtre de carbon
Folosirea unui astfel de filtru poate modifica in intregime experienta fumatului la bong, intr-un sens pozitiv! Cand fumul trece printr-un filtru de carbon, o mare parte din substantele toxice sunt inlaturate, ele ramanand fixate pe carbonul activ.

Astfel, fumul ajunge sa aiba un gust deosebit, mai putin inecacios si fara a-i fi afectata calitatea. Filtrele de carbon se pot folosi prin intermediul unui adaptor special. In acelasi timp, pentru a diminua cantitatea de resturi de pe urma fumatului, este indicat sa folosesti site metalice.

Pentru curatare si intretinere
Ca orice obiect pe care il folosesti, chiar si un bong are nevoie de atentia ta pentru a-si putea prelungi durata de viata. Este indicat sa iti cureti instrumentul de fumat dupa fiecare folosire, fara exceptie. Foloseste o perie speciala de curatat, dar si un detergent care sa asigure indepartarea microorganismelor si a reziduurilor.

In cazul in care observi ca murdaria nu se indeparteaza usor, lasa fiecare parte a dispozitivului tau la inmuiat pentru 20-30 de minute. Foloseste peria speciala de curatat si clateste bine cu apa. Dupa ce termini igienizarea, lasa fiecare parte componenta la uscat pe un prosop curat. Acum, instrumentul tau preferat de fumat ar trebui sa fie gata de o noua utilizare!

Prin urmare, precum ai grija de sanatatea ta, ai grija si de “sanatatea” device-ului tau de fumat! Nu este nevoie sa astepti un eveniment deosebit pentru a folosi accesoriile special desinate unui bong.

In cazul in care ai intrebari sau nelamuriri cu privire la ce se potriveste cel mai bine unui bong, nu ezita sa discuti cu un specialist! O poti face online, telefonic sau la oricare reprezentanta LegalizeIt din tara!

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies