Cei mai gelosi barbati in functie de zodie! Fac prapad cand intra la banuieli!

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie! Fac prapad cand intra la banuieli!
Cei mai gelosi barbati in functie de zodie! Fac prapad cand intra la banuieli!

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip.

Barbatul Gemeni: Incurcaturi

Pentru Gemeni, gelozia aproape ca nu exista. Cu cat sunt mai multi barbati interesati de o femeie, cu atat ei si-o doresc mai mult. Si se pricep la asta. Suna de sute de ori, trimit mesaje, fac tot posibilul ca el sa fie alesul si nu alt barbat.

Barbatul Rac: Plangaciosul

Barbatii Raci sunt foarte gelosi, insa nu se manifesta agresiv. Dimpotriva, ei iau mina omului bun care nu merita sa fie inselat. Cea mai frecventa replica a lor este “Cum ai putut sa-mi faci una ca asta?! Eu sunt bun, nu merit asa ceva!”

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trei zodii care se imbogatesc in luna MAI! Se trezesc cu gramezi de bani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies