Aceasta reteta este delicioasa si foarte simplu de facut. Incearc-o!
Ingrediente
2 oua, o ceasca smantana, 3 linguri unt topit, 3 linguri zahar vanilat, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita bicarbonat, sare, 500 g faina.
Se freaca smantana cu ouale, untul topit, zaharul vanilat, scortisoara, bicarbonatul cernut si un praf de sare. Se pune pe masa faina, se face loc la mijloc si se toarna compozitia de mai sus.
Se framanta, facand un aluat potrivit de tare. Cand este gata framantat se acopera cu un servet si se lasa o jumatate de ora la rece sa se odihneasca. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Sursa
Ingrediente
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
2 oua, o ceasca smantana, 3 linguri unt topit, 3 linguri zahar vanilat, 1/2 lingurita
scortisoara, 1/2 lingurita bicarbonat, sare, 500 g faina.
Se freaca smantana cu ouale, untul topit, zaharul vanilat, scortisoara, bicarbonatul cernut si un praf de sare. Se pune pe masa faina, se face loc la mijloc si se toarna compozitia de mai sus. Se framanta, facand un aluat potrivit de tare. Cand este gata framantat se acopera cu un servet si se lasa o jumatate de ora la rece sa se odihneasca.
Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Sursa