Cei trei crai de la “Bravo, ai stil!": Jorge face prima “victima”

Cei trei crai de la “Bravo, ai stil!
Cei trei crai de la “Bravo, ai stil!": Jorge face prima “victima”

In Gala din aceasta sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton vor avea un cuvant important de spus in jurizarea concurentelor. In Gala eliminatorie Jorge joaca “murdar” si face prima “victima” inca de la debutul emisiunii.

“Simt nevoia sa incep eu! Sunt un tip care apreciaza foarte mult feminitatea si bunul gust, as vrea sa te felicit pentru piesa de muzeu cu care ai venit. Mi-a placut mult si povestea ta care isi sutine tinuta vestimentara!”, lauda Jorge prestatia Ancai, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

In ciuda acestor cuvinte frumoase, Jorge nu pare totusi foarte convins de aceasta prima aparitie, dar ii indeamna pe colegii lui, prin discurs, sa ii dea calificativul favorabil.

Atunci  cand cei trei trebuie sa ofere calificative, situatia ia o intorsatura neasteptata. Victor Slav si Bogdan Vladau se simt “tradati” de colegul lor, nebanuind ca totul a facut parte din strategia lui Jorge de a-i indemna sa ofere puncte fetei, desi el a oferit <dislike>.

“Avand in vedere ca este prima oara cand oferim un calificativ, atunci as vrea sa incep cu dreptul aceasta emisiune”, spune Jorge, lasand impresia ca va oferi calificativ pozitiv, insa pancarta arata contrariul.

“Anca a fost ok, dar nu m-a lasat sufletul sa dau calificativul <like>; chiar daca pe baieti i-am influentat sa faca acest lucru, prin discursul meu despre tinuta concurentei”, a povestit multumit artistul.

Cum au reactionat cei doi veti putea afla urmarind Gala din aceasta sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!
 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alexandra, criticata de juratii "Bravo, ai stil!" : "Nu ai facut nimic"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies