Cel de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii” incepe saptamana viitoare, miercuri, 2 septembrie, la Kanal D!

Actorii din Sezonul Fericirii
Actorii din Sezonul Fericirii

#Serialul va fi difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Luna septembrie incepe cu vesti excelente pentru fanii serialelor turcesti, odata cu difuzarea celui de-al treilea sezon al serialului fenomen “Pretul fericirii” (titlu original: „Yasak Elma”), care va incepe miercuri, 2 septembrie, la ora 20:00, la Kanal D, dupa ce serialul “Dragoste si secrete” va fi ajuns la final. Noul sezon “Pretul fericirii” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Fascinanta poveste de dragoste, intamplarile pline de suspans si tensiune, alegerile dificile, dar si rasturnarile de situatie prin care sunt nevoiti protagonistii serialului sa treaca, toate acestea vor reveni in atentia telespectatorilor, pe

micile ecrane, in aceasta toamna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Actorii din Sezonul Fericirii
Actorii din Sezonul Fericirii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile prin care au trecut Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam) si Halit (Talat Bulut), in cele doua sezoane difuzate, la Kanal D.  In  cel de-al treilea sezon al serialului “Pretul fericirii”, ce va debuta pe 2 septembrie, telespectatorii o vor regasi pe Yildiz insarcinata, parca mai puternica ca niciodata, femeia luptand pentru a-si proteja pruncul inca nenascut.

Pe de alta parte, Ender intampina probleme serioase de sanatate, dar va incerca sa faca tot posibilul pentru a-si reveni.

Nu pierdeti premiera celui de-al treilea sezon al serialului „Pretul fericirii”, miercuri, 2 septembrie, la ora 20:00, la  Kanal D, o poveste impresionata despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate.  Reamintim ca serialul „Dragoste si secrete” ajunge la final marti, 1 septembrie.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies