Cel mai bun anticearcan se afla in bucataria ta

Cel mai bun anticearcan se afla in bucataria ta
Cel mai bun anticearcan se afla in bucataria ta

Nu trebuie sa te mai chinui si sa dai bani multi pe anticearcane de la diverse firme de cosmetice. Chiar daca nu te-ai fi asteptat, branza de vaci este un anticearcan perfect.

Se întinde un strat subtire de branza de vaci, luata direct din frigider, pe zona de sub ochi si se lasa sa actioneze circa 20 de minute. Cele mai încapatanate cearcane dispar!

Tot cu branza de vaci iti poti face o masca-minune pentru tenul obosit si pielea uscata. Amesteca 3 linguri de branza de vaci cu o banana bine coapta, pe care o zbrobesti bine cu furculita, pana faci o pasta omogena.

Întinde aceasta pasta de fata, gat si decolteu si lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute. Îndeparteaza apoi masca, clatind cu apa calduta sau apa minerala.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Asa slabesti sapte kilograme fara sa tii deloc dieta

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies