Cel mai bun chec de morcovi cu crema de branza! E gata rapid

Cel mai bun chec de morcovi cu crema de branza! E gata rapid
Cel mai bun chec de morcovi cu crema de branza! E gata rapid

Aceasta reteta contine morcovi, stafide si nuci si este perfecta pentru micul dejun, cina sau doar gustare la ceai sau cafea.

 

Ingrediente
85g stafide
1 portocala
85g faina integrala
86g faina cu factor de crestere
175g zahar brun
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
1 lingurita 4 condimente
jumatate lingurita de sare
125ml ulei
2 oua batute
175g morcovi curatati de coaja si dati fin pe razatoare
50g nuci tocate grosier
85g branza moale
25g unt moale
175g zahar pudra
1 portocala
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate branza, unul si zaharul pudra alaturi de zaharul de la portocala.
Pune in frigider pentru mai tarziu.
Inmoaie stafidele in sucul de la portocala.
Pune cele doua tipuri de faina, mirodeniile si sarea intr-un vas. Adauga ouale si faina si mixeaza bine. Incorporeaza morcovii, nucile, stafidele si sucul de portocale.
Pune intr-o tava unsa cu unt si coace timp de o ora, acoperind cu folie de aluminiu in ultimele 30 de minute pentru a preveni colorarea.
Lasa la racit timp de 5 minute in tava inainte de a pune pe un tocator din lemn. Atunci cand s-a racit, adauga deasupra crema facuta inainte si presara cateva nuci.
sursa

Ingrediente

85g stafide
1 portocala
85g faina integrala
86g faina cu factor de crestere
175g zahar brun
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
1 lingurita 4 condimente
jumatate lingurita de sare
125ml ulei
2 oua batute
175g morcovi

curatati de coaja si dati fin pe razatoare
50g nuci tocate grosier
85g branza moale
25g unt moale
175g zahar pudra
1 portocala

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Bate branza, unul si zaharul pudra alaturi de zaharul de la portocala. Pune in frigider pentru mai tarziu.

Inmoaie stafidele in sucul de la portocala.


Pune cele doua tipuri de faina, mirodeniile si sarea intr-un vas. Adauga ouale si faina si mixeaza bine. Incorporeaza morcovii, nucile, stafidele si sucul de portocale.

Pune intr-o tava unsa cu unt si coace timp de o ora, acoperind cu folie de aluminiu in ultimele 30 de minute pentru a preveni colorarea.

Lasa la racit timp de 5 minute in tava inainte de a pune pe un tocator din lemn.
Atunci cand s-a racit, adauga deasupra crema facuta inainte si presara cateva nuci.

sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies