Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion! Uite ce bine arata si cat de simplu se prepara

Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion! Uite ce bine arata si cat de simplu se prepara
Cel mai bun desert pentru noaptea de Revelion! Uite ce bine arata si cat de simplu se prepara

Feellikecooking.ro propune un desert irezistibil, foarte aromat, cu miez moale, catifelat, numai bun pentru noaptea de Revelion. Iata de ce ai nevoie ca sa pregatesti pavlova cu capsuni.

 

Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albuşuri mari
250 g zahăr
1 linguriţă oţet de vin alb
1 linguriţă amidon de porumb
1 linguriţă esenţă de vanilie
Pentru topping:
500 g căpşuni, curăţate, tăiate în jumătăţi
200 g coacăze roşii
3 linguri zahăr farin
350 ml frişcă lichidă
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 150 de grade Celsius. Se ia o farfurie mare şi, folosind un creion, se desenează conturul acesteia pe hârtie de copt.
Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul, câte o lingură, şi se amestecă bine, până când bezeaua capătă un aspect lucios. La final se adaugă oţetul, amidonul şi esenţa de vanilie şi se omogenizează.
Bezeaua se întinde cu o spatulă în interiorul cercului desenat. Se formează un coşuleţ, păstrând marginile mai înalte decât mijlocul. Se coace 60 de minute, apoi se stinge focul şi se lasă să se răcească în cuptor.
Între timp, 100 g de căpşuni şi 100 g coacăze se amestecă într-un blender cu 2 linguri de zahăr farin. Spuma se strecoară printr-o sită.
Frişca lichidă se bate bine cu restul de zahăr farin şi se întinde uniform peste bezea. Fructele rămase se presară deasupra, iar la final se îmbracă în sos de căpşuni şi coacăze.

Ingrediente:

Pentru bezea:


4 albuşuri mari
250 g zahăr
1 linguriţă oţet de vin alb
1 linguriţă amidon de porumb
1 linguriţă esenţă de vanilie

Pentru topping:

500 g căpşuni, curăţate, tăiate în jumătăţi
200 g coacăze roşii
3 linguri zahăr farin
350

ml frişcă lichidă

Mod de preparare:


Cuptorul se preîncălzeşte la 150 de grade Celsius. Se ia o farfurie mare şi, folosind un creion, se desenează conturul acesteia pe hârtie de copt.

Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul, câte o lingură, şi se amestecă bine, până când bezeaua capătă un aspect lucios. La final se adaugă oţetul, amidonul şi esenţa de vanilie şi se omogenizează.


Bezeaua se întinde cu o spatulă în interiorul cercului desenat. Se formează un coşuleţ, păstrând marginile mai înalte decât mijlocul. Se coace 60 de minute, apoi se stinge focul şi se lasă să se răcească în cuptor.

Între timp, 100 g de căpşuni şi 100 g coacăze se amestecă într-un blender cu 2 linguri de zahăr farin. Spuma se strecoară printr-o sită.

Frişca lichidă se bate bine cu restul de zahăr farin şi se întinde uniform peste bezea.
Fructele rămase se presară deasupra, iar la final se îmbracă în sos de căpşuni şi coacăze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies