Gatit astfel, pestele isi intensifica aroma. Vinul alb si rosiile cherry, carnoase si suculente innobileaza carnea.
Ingrediente:
1 ou, bătut spumă
100 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în sferturi
o jumătate de fenel, curăţat şi tăiat bucăţi mari
o jumătate de lămâie, feliată
5 roşii cherry, tăiate în jumătăţi
ulei de măsline
60 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate în jumătăţi
120 g file de peşte (somon, batog), fără piele, dezosat
un praf de sare
piper
4-5 linguri vin alb
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius.
Într-o crăticioară se pune la fiert apă cu puţină sare.
Se pregăteşte o pungă din folie de aluminiu: se rupe o bucată de folie de 35×45 cm. Se împătureşte în două. Trei margini se ridică şi se sigilează cu puţin ou bătut, folosind o pensulă. O margine se lasă liberă.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Sursa: realitatea.net