Cel mai bun peste la cuptor. Gata in 15 minute! Un singur ingredient face toata diferenta

Cel mai bun peste la cuptor. Gata in 15 minute! Un singur ingredient face toata diferenta
Cel mai bun peste la cuptor. Gata in 15 minute! Un singur ingredient face toata diferenta

Gatit astfel, pestele isi intensifica aroma. Vinul alb si rosiile cherry, carnoase si suculente innobileaza carnea.

Ingrediente:

1 ou, bătut spumă
100 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în sferturi
o jumătate de fenel, curăţat şi tăiat bucăţi mari
o jumătate de lămâie, feliată
5 roşii cherry, tăiate în jumătăţi
ulei de măsline
60 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate în jumătăţi
120 g file de peşte (somon, batog), fără piele, dezosat
un praf de sare
piper
4-5 linguri vin alb

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius.

Într-o crăticioară se pune la fiert apă cu puţină sare.

Se pregăteşte o pungă din folie de aluminiu: se rupe o bucată de folie de 35×45 cm. Se împătureşte în două. Trei margini se ridică şi se sigilează cu puţin ou bătut, folosind o pensulă.

O margine se lasă liberă.

Sursa: realitatea.net



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Moarte cruntă pentru o mamă de 29 de ani. A sfârșit într-un canal în loc să ajungă să-și ia copiii

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies