Cel mai copleşitor moment! Mădălin Ionescu şi-a luat la revedere de la WOWbiz: ”Încerc să nu plâng!”

Cel mai copleşitor moment! Mădălin Ionescu şi-a luat la revedere de la WOWbiz: ”Încerc să nu plâng!”
Cel mai copleşitor moment! Mădălin Ionescu şi-a luat la revedere de la WOWbiz: ”Încerc să nu plâng!”

Mădălin Ionescu, carismaticul prezentator al emisiunii WOWbiz, a decis să păşească pe un alt drum. După şapte ani de Kanal D şi cinci de WOWbiz, acesta a decis să renunţe, pentru moment, la televiziune pentru a se dedica familiei.

A devenit tătic în urmă cu puţin peste o lună de zile, însă clipele magice petrecute alături de copiii săi l-au convins să facă o schimbare. Astfel, a decis să ia o pauză de la WOWbiz, pentru a se dedica familiei. Iar această seară a fost una mai mult decât emoţionantă pentru prezentatorul TV, întrucât şi-a luat rămas bun de la colegii săi.

”Vreau să spun că am avut un moment de sinceritate, iar astăzi sunt aproape inert, m-am trezit cu o durere de cap, m-am întâlnit cu tot felul de oameni, inclusiv cu conducerea Kanal D,

cu tot felul de prieteni, din toate departamentele. Într-adevăr, cu această echipă, am creat un brand, poate am avut poveşti controversate, dar am fost cea mai bună emisiune. N-aş vrea să fiu patetic, poate e o chestie de aroganţă. Am vorbit cu un prieten şi care atunci când a aflat că plec pentru familie mi-a zis că ”eşti un fel de Mircea Lucescu al televiziunii” De ce? Pentru că am creat emisiuni, pe care le-am dus departe.
Nu mi-e bine, nu mi-e uşor. Fac tot posibilul să  nu plâng, pentru că sunt nopţi în care n-am dormit, sunt momente în care nu ai timp să te bucuri, o iei de la capăt în fiecare zi, cu cerinţe mari din partea telespectatorilor, pentru că ei te iubesc şi îţi sunt alături sau nu. E dreptul lor. Televiziunea e un medicu captivant, e un produs, e un spectacol, nu judecaţi oamenii care ştiu să îmbrace subiectele.
Am vrut mereu să trag o concluzie din tot ceea ce dezbăteam. Nu mi-a plăcut scandalul, derizoriul, gunoiul, am încercat să scot ceva din fiecare poveste, din orice poveste. Mi-am propus mereu să nu fiu un actor. Nu sunt un individ înnebunit după glorie, motiv pentru care iau pauză. Cine vrea un adevăr în viaţă, îl găseşte, iar în acest moment e vremea de o schimbare. Nu pierd niciun tren.
E un moment prin care trebuie să trec.”
, a mai spus Mădălin Ionescu în ultima ediţie a emisiunii moderate de el.

Mai mult de atât, acesta a avut parte de o surpriză colosală, întrucât colegii săi i-au pregătit un material emoţionat, cu cele mai inedite motive.

”Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Televiziunea va deveni, în viitor, un radio.

Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână. Luni şi marţi mă uit la voi, dar de miercuri nu. Nu plec în vacanţă, dar fac asta pentru Filip, pentru Ştefania şi pentru Petra.
Începe un drum nou pentru toţi.”, a spus Mădălin, în timp ce Andreea nu şi-a putut stăpâni lacrimile:

”Aş vrea să-ţi mulţumesc pentru tot, dar nu pot să zic nimic. Decât mulţumesc pentru tot. Pentru absolut tot, pentru multe momente. Nu pot să vorbesc, ştii asta. Îţi mulţumesc că m-ai suportat, că m-ai apreciat, că am făcut o echipă bună.”, a spus, printre lacrimi, Andreea Mantea.


”Ce nu ştiu oamenii că atunci când pe sticlă sunt doi prezentatori, când pleacă unul, celălat se bucură, dar mie mi-e ciudă.”,
a mai spus Andrea înainte de a-i spune că i s-a pregătit o surpiză.  Mai exact, colegii săi reporteri au venit în platoul emisiunii şi i-au adus un tort superb: ”E cea mai frumoasă cămaşă pe care am primit-o”, a mai spus el.

Chiar dacă a încercat să fie puternic, Mădălin Ionescu nu s-a putut abţine şi a lăcrimat pe finalul emisiunii, când coegii săi l-au îmbrăţişat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Madalin Ionescu, intins pe jos in platou! Ce s-a intamplat cu prezentatorul TV in direct

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies