Cel mai eficient fruct in curele de detoxifiere

Cel mai eficient fruct in curele de detoxifiere
Cel mai eficient fruct in curele de detoxifiere

Dintre toate fructele, ananasul este cel mai eficient in curele de detoxifiere deoarece ajuta la imbunatatirea digestiei, datorita unui ingredient activ numit bromelina.

Aceasta substanta descompune si contribuie la digerarea rapida a alimentelor, astfel incat se evite constipatia si balonarea. In plus ananasul este bogat in vitamina C, care accelereaza metabolismul si ofera energie. Ananasul ajuta si in combaterea unor pofte nesanatoase, intrucat contine triptofan si creste productia de serotonina, adica hormonul responsabil pentru buna dispozitie. Un alt motiv pentru a consuma ananasul este capacitatea diuretica foarte buna a acestuia si faptul ca previne depunerea grasimilor in organism.



In 100 de grame de ananas proaspat sunt 52 de calorii, 12 grame de glucide, 1,2 grame de fibre si peste 25 miligrame de vitamina C. Comparativ cu fructul proaspat, ananasul din conserve contine 83 de calorii, 20 de grame de glucide, 3 grame de fibre si doar 15 miligrame de vitamina C. Diferentele recomanda in mod clar consumul de ananas proaspat, cu atat mai mult cu cat acest fruct isi pastreaza toate beneficiile daca este conservat prin congelare, solutie pe care o recomandam cu incredere pentru conservarea fructului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies