Cel mai emotionant moment al serii! Ilinca Vandici si Andrei Neacsu, dansul mirilor: "As vrea sa imbatranim in doi..."

Cel mai emotionant moment al serii! Ilinca Vandici si Andrei Neacsu, dansul mirilor:
Cel mai emotionant moment al serii! Ilinca Vandici si Andrei Neacsu, dansul mirilor: "As vrea sa imbatranim in doi..."

Ilinca Vandici si sotul ei, Andrei Neacsu, si-au unit, duminica, destinetele si in fata lui Dumnezeu.
Ziua de 15 octombrie a fost una cu adevarat speciala pentru ei, ca mire si mireasa, dar si ca familie. Pe langa binecuvantarea pe care acestia au primit-o de la preot, cei doi si-au crestinat si baietelul in aceeasi zi.


La petrecerea care a venit odata cu lasatul serii, Ilinca Vandici si-a schimbat tinuta si a purtat o rochie de mireasa cu totul aparte, in care penele albe si care aminteau de perioada anilor '30, au facut senzatie.

Dansul mirilor a fost unul cu adevarat spectaculos, din punct de vedere vizual, iar mirele si mireasa au dansat pe celebra piesa "Acele" de la trupa "Carla's Dreams", intr-o reinterpretare ceva  mai romantica si lenta.
"As vrea sa imbatranim in doi...sau chiar in trei", a fost completarea facuta la refren de catre artista de pe scena, facand referire la juniroul familiei, care a intregit anul acesta familia, scrie WOWbiz.ro.
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Primele imagini cu rochia pe care o va purta Ilinca Vandici la nunta si botez! Frumoasa prezentatoare a fost la proba la Razvan Ciobanu cu o echipa de la Teo Show si a ramas fara cuvinte: "Vaaaai, e superba!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies