Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o mămică

Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o mămică
Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o mămică

Acum cateva zile, sotul si copiii mei mi-au facut cadou singurul lucru pe care fiecare mama si-l doreste cu adevarat din cand in cand: absenta lor.

Ne-am trezit cu totii intr-o dimineata, m-au sarutat pe obraz rand pe rand, dupa care au iesit galagiosi pe usa. Au revenit abia seara tarziu, cand m-au gasit in halat de baie, cu un turban de prosop pe cap, mancand tort de ciocolata, cu o masca de argila pe fata, in timp ce ma uitam la ultimul sezon din The Crown.

Stiu ca multi tati nu sunt experti in a alege cele mai reusite cadouri pentru sotiile lor, dar le recomand tuturor sa faca astfel de cadouri cat de des posibil, pur si simplu sa ia copiii si

sa plece de acasa pentru cateva ore. E usor si nu costa niciun ban.

Citeste si: Cum poti trata febra copilului, inainte de a apela la antitermice

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sigur, stiu ca sotul meu ma iubeste, de fapt, sunt preferata intregii familii.

Eu sunt cea amuzanta, cea dornica de aventura, cea puternica, cea mai iubitoare. Eu dansez cel mai bine si tot eu sunt cea care cunoaste toate personajele din toate desenele animate posibile. Eu stiu cand sa bandajez o rana, cand doar sa o sarut ca sa se vindece repede si cand sa mergem la spital de urgenta pentru a o sutura.

Citeste si: De nu trebuie sa-ti bati copilul la fund

Uneori, pentru cateva ore, o mamica are nevoie de o pauza cand nu mai este parintele care trebuie sa se gandeasca la toate, sa aiba grija de toti, sa le faca pe toate. Astfel de momente sunt rare si pretioase.

Poate te intrebi de ce a fost nevoie ca cei mici si sotul meu sa dispara o zi intreaga, de ce nu puteam fi cu totii impreuna fara ca eu sa fac nimic.

Ei bine, pentru ca este imposibil.

Citeste continuarea pe copilul.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi! Nu sta o clipă lângă ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies