“ Cel mai frumos lucru…” Costin Gheorghe, declarații emoționante despre iubita lui

costin gheorghe
Costin Gheorghe

Fratele Elenei Gheorghe iubește din nou. Cine este femeia care i-a cucerit inima și ce mărturisiri a facut acesta despre noua relație.

În cadrul unei emisiunii TV, Costin Gheorghe a oferit detalii emoționante despre noua lui iubită. Cum a reușit femeia să-i cucerească inima, dar și ce părere are fratele Elenei Gheorghe despre posibilitatea de a deveni tată pentru a doua oară.

Costin Gheorghe a făcut declarații emoționante despre femeia care l-a cucerit

costin gheorghe iubita
Costin Gheorghe[Sursa foto: Facebook]

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Costin Gheorghe a declarat că de trei luni iubește din nou.

Noua lui iubită este machedoanca, iar cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. Acesta a ținut să precizeze că tânăra care i-a furat inima este  cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în ultimii ani. Deși, a fost singur o bună perioadă, Costin radiază de fericire acum alături de noua lui iubită, Maria.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. Și asta vorbesc, cred că în ultimii ani de zile, pe plan sentimental, pentru că de ceva ani, cred că de doi, trei ani, am fost sigur.(...) Este machedoancă.(...) Ne știm de mai mult timp, chiar vorbeam, de anul trecut, dar în urmă cu trei luni de zile s-a concretizat relația noastră.

Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit”, a declarat Costin Gheorghe.

Costin Gheorghe vrea sa fie tată din nou

costin gheorghe
Costin Gheorghe[Sursa foto: Instagram]

Fratele Elenei Gheorghe, și-a ținut viața privată mult timp. Tocmai de aceea, nu multă lume știe că acesta a mai fost căsătorit. În urma mariajului Costin are o frumoasă fetiță care îi seamănă leit.

Deși, aveau o relație de foarte mulți ani au decis să pună punct poveștii de dragoste, după ce lucrurile nu au mai mers între ei. Astfel cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Iată ca după ani, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru Costin Gheorghe. Se bucură din plin de orice moment petrecut cu familia și mai ales se simte împlinit alături de frumoasa lui iubită.

De asemenea, Costin a mai declarat ca își dorește foarte mult să devină din noua tătic. Mai mult, când vine vorba de nuntă acesta consideră că este mult prea devreme. Nu dorește să se gândească de pe acum la următorul pasul. Vrea să trăiască fiecare clipă fără a face planuri prea mari de viitor.

„Este din Constanța și are și niște afaceri aici, la mare.(...)

E devreme (n.r pentru nuntă). Da, mi-aș dori, cu siguranță (n.r să devină tată din nou), cred că este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla, sentimentul de a fi părinte”, a mărturisit fratele Elenei Gheorghe.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies